Somas Home Logo png new op afbetaling

Shop meubels waar jij van houdt ❤️

Alle items in onze collectie zijn uniek, duurzaam en prachtig gemaakt. De leukste meubels op afbetaling vindt je bij ons!

Onze meubels op afbetaling voor jou

Gratis bezorging

Betaal in 2 tot 48 termijnen – jouw keuze

0% rente & geen BKR-registratie

Vragen, problemen? Wij zorgen voor je

Populaire bedden bij andere klanten

Het vinden van de juiste bank voor uw huis…

kan een zware taak zijn, aangezien een nieuwe bank idealiter de komende jaren in je huis zal zijn en moet passen bij jouw stijl. Aan deze investering in je huis hangt ook een groter prijskaartje, niet zoals bijvoorbeeld een nieuw sierkussen of dekentje, dus je wilt nog zekerder zijn dat het de juiste keuze is.
Bekijk onze onderstaande tips die je hopelijk helpen het perfecte stuk voor jouw huis te vinden.

  • Als je niet zeker bent van de maat die je nodig hebt, meet dan de maat van een bank die je leuk vindt in je woonkamer of waar je de bank ook wilt hebben, op die manier kun je het beter visualiseren
  • Sommige materialen lijken zachter en lichter (zoals linnen of katoen), terwijl fluweel of leer zwaarder zijn en je huis ook een andere sfeer geven

Als je al veel kleur in huis hebt, raden we je aan om een neutrale kleur voor je bank te kiezen, Bijvoorbeeld beige, wit, grijs of zwart.

Maar als je huis al in neutrale kleuren is, kan een kleurrijke bank een verbazingwekkende kleur toevoegen en je persoonlijkheid door je inrichting en meubels laten schijnen – bijvoorbeeld roze, groen, blauw of geel. Wil je meer informatie en tips? Neem dan zeker even een kijkje op onze speciale banken pagina!

Net binnen, bekijk de nieuwste meubels!

best sellers

Banken

Bekijk onze bestsellers, per categorie!

best sellers

Stoelen

best sellers

Tafels

best sellers

Bedden

best sellers

Kasten

best sellers

Dressoir

best sellers

TV-meubel

Onze team van designers en inkopers hebben ons assortiment samengesteld met vaste klanten. Dat heeft geleid tot een collectie waar wij trots op zijn en die wij kunnen verdelen in de 3 categorieën.

 

Door ons assortiment met mooie meubels met een goede prijs. Zijn wij de meubelwinkel voor jou om in termijnen te betalen!

Meubels op afbetaling kopen

Het kopen van een bank, tafel of andere meubel op afbetaling is een handige manier om de kosten te verspreiden over een langere periode. De bedragen die je ziet staan op de product pagina’s, is wat je betaalt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Geen tussentijdse aanpassingen of verrassingen, wij houden het duidelijk en simpel. Daar houden wij van.

Daarom is eerder aflossen bij ons altijd gratis.

Wil je meer details lezen over onze gespreide betaalmethoden?

Hoe werkt het gespreid betalen van meubels

Wanneer je ervoor kiest om je meubelstuk gespreid te betalen. Dan maakt het niet uit of je ervoor kiest om een dressoir of een 2 persoons boxspring in termijnen te betalen. De bedragen die je ziet staan op de product pagina is wat je elk termijn betaalt. Tijdens het afrekenen kies je voor de optie die het beste bij jou portemonnee past en dan helpen wij je stap-voor-stap verder.

Samenvatten:

  • Gespreid betalen in 3 tot 36 termijnen mogelijk
  • Kies de optie achteraf betalen, in 3 of 4 keer en heb 0% rente en geen BKR
  • Eerder aflossen is altijd gratis
  • Is er iets mis met je bestelling? De betalingstermijnen worden onderbroken totdat we het probleem hebben opgelost

Meubels in termijnen betalen zonder rente of BKR-registratie

Onze 3 en 4 termijnen optie zijn zonder rente. Wanneer je jouw meubel in 3 of 4 termijnen betaald Dan doen wij ook geen BKR-registratie. Zo kan je zorgeloos je hoekbank, TV-meubel, eettafel of ander meubelstuk in termijnen betalen

Meubels achteraf betalen

Achteraf betalen is erg populair. Bij ons kan je je meubels zoals een salontafel of stoel tot 30 dagen later betalen. Dit is 15 dagen langer dan bij andere achteraf betalen mogelijkheden. Zo heb je meer tijd om bijvoorbeeld jou kast volledig te betalen. Je kan helaas niet voor achteraf betalen kiezen en dit later omzetten naar meerdere termijnen.

Lees onze blogposts over onze gespreide betalingsmogelijkheden

© Copyright 2024 Somas Retail.

Menu