Miele warmtepompdroger TCA230WP

364,33

3 keer

95,88

12 keer

65,41

18 keer

50,21

24 keer

35,04

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 1.093,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC327611 Categorie:

De TCA230WP Active is een energiezuinige wasdroger van het merk Miele.

Uitstekende bescherming voor je woning

Een belangrijke voorwaarde voor de kwaliteit van drogers is de afsluiting van de deur. Hoe minder vochtige lucht uit de droger ontsnapt, des te hoger is de condensatieklasse. Veel vocht in een gesloten ruimte is zeer onaangenaam: condensvocht op de muur kan zorgen voor schimmels en kan de constructie aantasten. Miele-drogers zijn zeer goed afgesloten, en hebben daarmee de hoogste condensatie-efficiëntie.

Geen ongewenst gebruik

Staat uw droger in een gemeenschappelijke ruimte? Dan kunt het apparaat beschermen tegen gebruik door derden door het programmeren van een pincode. Als deze functie is ingeschakeld, kan de droger alleen ingeschakeld worden als de geprogrammeerde pincode is ingevoerd. De kinderbeveiliging voorkomt dat de deur tijdens het droogproces kan worden geopend. Bovendien kan het droogprogramma niet per ongeluk worden veranderd of gestopt.

Effectief en eenvoudig te reinigen

Met het intelligente Miele pluizenfilter heb je eindelijk geen last meer van pluizen. Het pluizenfilter is ook bijzonder comfortabel: als de melding “Luchtkanalen reinigen” verschijnt, haal je het Miele pluizenfilter er eenvoudig naar voren toe uit. Het gladde zeefoppervlak maakt het reinigen aangenaam eenvoudig. Het pluizenfilter en het wasgoed blijven altijd consequent van elkaar gescheiden, waardoor het wasgoed gegarandeerd pluisvrij is.

Comfortabele waterafvoer

Alle Miele warmtepompdrogers beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoer met slanghouder. Daarmee kan het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de sifon worden gepompt, zodat je het condensreservoir niet meer hoeft te legen.

Flexibel bijvullen van groter en kleiner textiel

Een spijkerbroek, een blouse of een sok: dankzij de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma flexibel vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Dit is heel eenvoudig: druk op de toets “Start/Wasgoed bijvullen” en het programma stopt.

Effectief besparen

De basis van de EcoComfort-droger is de bijzondere warmtepomptechnologie, waarbij de drooglucht met een warmtepomp wordt verwarmd. Anders dan bij een conventionele condensdroger wordt de eenmaal opgewekte warmte telkens weer opnieuw gebruikt. Daardoor overtreft de EcoComfort-droger van Miele de energie-efficiëntieklasse A met wel 42%.

Tot 63% zuiniger dan energie-efficiëntieklasse A

Goed voor het milieu en uw portemonnee: Miele-warmtepompdrogers verbruiken, afhankelijk van het model, tot 63% minder energie dan wat de hoogste energie-efficiëntieklasse A voorschrijft. Dit is te danken aan de zeer efficiënte Miele ProfiEco-motor en de gereguleerde compressor. Slechts ca. 0,2 kWh stroomverbruik per kilo wasgoed staat gelijk aan energie-efficiëntieklasse A en betekent voor u een besparing in uw portemonnee.

Continu lager energieverbruik

In Miele-warmtepompdrogers met warmtepomptechnologie wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief en makkelijk te reinigen filtersysteem. Zo hoeft u de warmtewisselaar zelf nooit te reinigen. Op deze manier is het zeker dat het energieverbruik altijd laag blijft, gedurende de totale levensloop van de droger.

Korte programmaduur, laag verbruik

De Miele EcoDry-technologie garandeert een constant laag energieverbruik en optimale droogtijden. Door de doeltreffende combinatie van het gepatenteerde Miele filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de capaciteit te verlagen. Miele warmtepompdrogers werken met EcoDry altijd zuinig, gedurende de hele levensduur van het apparaat.

Perfecte bescherming van het wasgoed

Met dit systeem wordt je wasgoed tot in de puntjes gedroogd, ook bij heel hard water. Dat is bij drogers zonder PerfectDry helemaal niet vanzelfsprekend, omdat de waterhardheid invloed heeft op de meting van het restvocht en daarmee op het droogresultaat. PerfectDry stemt de droging precies af op het werkelijke kalkgehalte van je water. Zo wordt de gewenste droogtegraad altijd exact bereikt.

Een frisse geur na het drogen

Met de Miele geurflacons geef je het wasgoed tijdens het drogen je favoriete geur. De geuren worden door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk gemaakt, waar al sinds 1871 geurtjes worden geproduceerd. Met behulp van een gepatenteerd proces worden de waardevolle geuressences behouden. Het resultaat: tot 4 weken lang een aangenaam frisse en natuurlijke geur van je wasgoed. Afhankelijk van het model kun je 1 of zelfs 2 geurtjes gebruiken.

Wasbescherming door de unieke honingraatstructuur

De honingraatstructuur van de trommel is naar buiten toe gewelfd. Daardoor ontstaat in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen dat het wasgoed zachtjes opvangt. Hierdoor wordt uw wasgoed behoedzaam gedroogd, wat resulteert in minder kreukvorming en eenvoudiger strijken.

Luchtig wasgoed na het drogen

Als u het textiel niet direct na afloop van het programma uit de machine kunt halen, zorgt de kreukbeveiliging ervoor dat het wasgoed goed wordt losgeschud, waardoor het niet kreukt.

Beschermt het milieu en je kleding

Drogers met een warmtepomp staan vooral bekend om hun hoge energie-efficiëntie. Daarmee wordt uw was zeer zuinig gedroogd. De lage temperaturen van de warmtepomptechnologie beschermen tevens de kwetsbare vezels in uw wasgoed. Zo kunnen ook kwetsbare stoffen goed worden gedroogd.

Zichtbaar kreukvrijer

Zichtbaar kreukvrijer: vochtige en droge was wordt voorzichtig glad gemaakt.

Extra informatie

EAN

4002516616245

Merk

Miele

Product Type

TCA 230 WP

Aantal droogprogramma's

6

Afvoerslang meegeleverd

Ja

Anti-kreuk functie

Ja

Breedte

59.6 cm

Condensafvoer

Via waterafvoer

Deurscharnieren

Links

Diepte

64 cm

Draairichting deur verwisselbaar

Nee

Draairichting reverserend

Nee

Droogcapaciteit

7 kg

Droogklasse

A++

Droogsysteem

PerfectDry

Duur cyclus

120 min

Geluidsniveau drogen

66 dB

Geschikt voor onderbouw bovenkant open

Nee

Hoogte

85 cm

Ingebouwd display

Ja

Interieur verlichting

Ja

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Jaarlijks energieverbruik

208 kWu

Netbelasting

2080 W

Resterende tijd indicatie

Ja

Soort bediening

Draaiknoppen, Druktoetsen

Startvertraging

24 uur

Uitgestelde start timer

Ja

Update beleid

Niet gespecificeerd door fabrikant

Waarschuwingssignaal

Ja

Zelfreinigend

Nee

Menu