Miele wasmachine WWF664WCS

452,00

3 keer

118,95

12 keer

81,14

18 keer

62,29

24 keer

43,47

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 1.356,00

Slechts 1 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC327610 Categorie:

Vaak samen gekocht

Ben jij een persoon die wacht met het wassen van je kleren tot de wasmand vol is? Deze Miele wasmachine WWF664WCS wasmachine heeft een capaciteit van 8 kg. Deze machine heeft een maximale centrifugesnelheid van 1600 rpm. Verder maakt de doseringsassistent van deze het doseren van wasmiddel een stuk makkelijker. Op basis van de belading en het type wasprogramma wordt er automatisch precies genoeg wasmiddel toegevoegd.

Perfect voor een gemiddeld gezin

De wascapaciteit is 8 kilogram. Dit is perfect voor een huishouden van 3 tot 5 personen, of voor iemand die de was altijd spaart voor een volle trommel. Deze wasmachine draait maximaal 1600 toeren per minuut. Hogere centrifugesnelheden resulteren in een drogere was, wel zo handig! Benieuwd of deze wasmachine in jouw wasruimte past? Houd dan rekening met een hoogte van 850 mm, een breedte van 596 mm, en een diepte van 643 mm. De deur van deze wasmachine draait naar links, ben je dus van plan om een droger naast de wasmachine te plaatsen? Dan is het handig om de deuren van elkaar weg te laten openen.

In alle stilte wassen

Dankzij een geluidsniveau van 69 dB en een geluidsniveauklasse A merk je er niks van wanneer deze wasmachine aan het draaien is. Dit betekent dat je het geluid van deze machine ongeveer kunt vergelijken met het volume van een normaal gesprek. Het daadwerkelijke geluidsniveau kan echter nog enigszins afwijken, zo maken wasmachines over het algemeen bijvoorbeeld meer geluid tijdens het centrifugeren en minder geluid bij een halve belading.

Was zuinig en wanneer je maar wilt

Met de uitgestelde start timer van deze machine draai je het wasprogramma op een later moment. Je draait je was dan altijd wanneer het jou uitkomt, gedurende de nacht bijvoorbeeld, of op een ander tijdstip met een lager energietarief. Deze zuinige wasmachine valt in de energie-efficiëntieklasse A, dit komt concreet neer op een energieverbruik van 47 kWh per 100 wasbeurten. Daarnaast verbruikt deze wasmachine ongeveer 47 liter water per cyclus en is dit model dus niet alleen zuinig, maar ook nog eens goed voor je portemonnee.

Tal van handige functies

Een andere slimme functie is de beladingsherkenning. Deze wasmachine bepaalt op basis van de belading automatisch hoeveel tijd, energie, en water er nodig is voor een schone was. Was je vaak delicate stoffen zoals zijde, kasjmier of linnen? Dan is het stoomwasprogramma wellicht iets voor jou. Dit programma zorgt er niet alleen voor dat je kleding langer meegaat, het is ook beter voor het milieu omdat je geen wasmiddel of water gebruikt, maar stoom. Dit betekent ook dat er minder kreukels zijn en dat je minder hoeft te strijken.

Veilig te gebruiken

Een lekkende waterleiding en vochtige wasruimtes zijn twee van de meest vervelende dingen. Dit is allemaal verleden tijd dankzij de AquaStop-functie, die automatisch wordt geactiveerd als er een plotselinge lekkage is. De overloopbeveiliging van deze machine bewaakt constant het waterniveau om ervoor te zorgen dat het niet overloopt. Want niemand heeft natuurlijk zin in een waterballet.

Extra informatie

EAN

4002516609483

Merk

Miele

Product Type

WWF664WCS NL LW TDOS&8KG

Aanpasbare centrifugesnelheid

Nee

AquaStop-functie

Ja

Beladingsherkenning

Ja

Breedte

59.6 cm

Centrifugesnelheid max

1600 RPM

Deurdraairichting omkeerbaar

Nee

Deurscharnieren

Links

Diepte

64.3 cm

Doseringsassistent

Ja

Energieverbruik per 100 cycli

47 kWu

Geluidsniveau

69 dB

Geluidsniveauklasse

A

Hoogte

85 cm

Ingebouwd display

Ja

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Kinderslot

Nee

Overloopbeveiliging

Ja

Resterende tijd indicatie

Ja

Stoomwasprogramma

Ja

Type lader

Voorlader

Uitgestelde start timer

Ja

Update beleid

Niet gespecificeerd door fabrikant

Waarschuwingssignaal

Ja

Wascapaciteit

8 kg

Waterverbruik per cyclus

47 l

Menu