Netgear mobiele router Nighthawk M2 MR2100

162,67

3 keer

42,81

12 keer

29,20

18 keer

22,42

24 keer

15,65

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 488,00

Slechts 1 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC326216 Categorie:

De Nighthawk M2 mobiele router van NETGEAR is de nieuwste generatie Gigabit Class LTE mobiele router voor maximale downloadsnelheden tot 2 Gbps in geselecteerde gebieden, voor een ongeëvenaarde mobiele breedbandervaring. Vereist één (1) data-SIM-kaart (niet meegeleverd).

Netgear mobiele app

Beheer uw NETGEAR mobiele router vanuit het gemak van uw smartphone of tablet. Houd het gegevensgebruik bij per maand en sessie, de status van uw WiFi-verbinding en de levensduur van de batterij – allemaal in real-time. U kunt ook offload naar WiFi of Ethernet, uw mobiele router of hotspot uitschakelen, Dual-Band WiFi inschakelen, uw mobiele router of hotspot laten piepen en mediabestanden weergeven en afspelen.

Deel de Gigabit LTE-snelheden

Deel uw beveiligde verbinding met maximaal 20 WiFi-apparaten en vermijd het gedoe om elk apparaat handmatig aan te sluiten op een nieuw WiFi-netwerk.

Krachtig en veelzijdig

De Nighthawk m2 mobiele router wordt geleverd met een batterij die de hele dag meegaat. Met de verbeterde JumpBoost-functie kunt u nu uw andere apparaten opladen als de batterij bijna leeg is. Als er stroom beschikbaar is, kunt u het apparaat aansluiten op een stopcontact voor 24/7-gebruik terwijl de batterij is verwijderd.

Eenvoudige intuïtieve gebruikersinterface met aanraakscherm

De Nighthawk m2 mobiele router heeft een nieuw ontwerp met aanraakscherm, zodat het beheer van uw netwerk en instellingen nog nooit zo eenvoudig is geweest: Het eenvoudig bewaken van gegevensgebruik, het controleren van de huidige WiFi-naam/het huidige wachtwoord, de sterkte van het mobiele signaal en het wijzigen van apparaat- en netwerkinstellingen.

Extra informatie

EAN

606449141887

Merk

Netgear

Product Type

MR2100-100EUS

Menu