Nuki slim deurslot Smart Lock 3.0 Pro (Wit)

101,67

3 keer

26,75

12 keer

18,25

18 keer

14,01

24 keer

9,78

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 305,00

Slechts 1 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC317070 Categorie:

Maak je dagelijks leven nóg gemakkelijker met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro, voorzien van een ingebouwde wifi-module voor meer voordelen op afstand. Open je voordeur zonder sleutel met Auto Lock of je smartphone of smartwatch. Dit slot is compatible met de meest gangbare sluitcilinders in Europa.
Belangrijkste kenmerken:

Ingebouwde wifi-module, dus geen aparte bridge nodig
Krachtig Power Pack inbegrepen

Werkt zonder bridge
Met dit slimme deurslot open je jouw voordeur met je smartphone, smartwatch, Auto Lock, Nuki Fob afstandsbediening (apart verkrijgbaar), Nuki Keypad (apart verkrijgbaar) óf met de fysieke sleutel. Neem In tegenstelling tot de Smart Lock 3.0, kun je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro snel en makkelijk in gebruik zonder de aanschaf van een bridge. Dit slimme deurslot heeft een ingebouwde wifi-module waardoor je geen aparte bridge nodig hebt. Hierdoor kun je het slot bedienen en beheren op afstand en deze openen op afstand via Amazon Alexa en Google Assistent. Uiteraard kun je het slot ook aansturen via Apple HomeKit en siri, maar niet op afstand.
Eenvoudige installatie en bediening
De Nuki Smart Lock 3.0 Pro monteer je eenvoudig aan de binnenkant van je deur zonder dat je hoeft te schroeven of boren. Het slimme deurslot maakt middels Bluetooth verbinding met de Nuki-app op je smartphone of smartwatch. Tik in de Nuki-app ‘ontgrendelen’ aan en de deur zal openen. Geef toegangsrechten voor familie en vrienden en houd in de app bij wie er wanneer thuiskomt of weggaat. Kortom, slim én overzichtelijk!
Inclusief Power Pack
Geen gedoe met verwisselbare batterijen én ook nog eens een duurzamere keuze: een oplaadbare batterij! De Nuki 3.0 Pro is voorzien van een Power Pack van 2500 mAh waardoor je de levensduur van de accu met 100% verlengt. Binnen 10 uur is de accu al weer volledig opgeladen.
Veiligheid voorop
Jouw veiligheid en privacy staan voorop. Met dit slimme deurslot hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Deze Smart Lock 3.0 Pro is end-to-end versleuteld en heeft, net zoals bij internetbankieren, challenge response. Dit houdt in dat elke vergrendelopdracht slechts één keer wordt gebruikt. Daarnaast reageert het slimme slot alleen op opdrachten van daartoe gemachtigde smartphones.

Extra informatie

EAN

9120072082368

Merk

Nuki

Product Type

SMARTLOCK 3.0 PRO WHITE

Accu/batterij type

NiMH

Batterijen meegeleverd

Nee

Bluetooth

Ja

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Smart Home platform

Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant

Update beleid

Niet gespecificeerd

Wi-Fi

Ja

Menu