Oral-B elektrische tandenborstel iO Duo (Wit & Zwart)

200,00

3 keer

52,63

12 keer

35,90

18 keer

27,56

24 keer

19,24

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 599,99

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC327036 Categorie:

Vaak samen gekocht

De Oral-B elektrische tandenborstel iO Duo (Wit & Zwart) is een set uit de iO 8 Series. Het wordt gezien als de beste reiniging ooit van Oral-B met de revolutionaire magnetische iO-technologie voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring.  De set bevat: 2 iO8-handvatten met 3 opzetborstels, 1 premium reisetui, 1 oplader, 1 opzetborstelhouder

Gezond gebit en dito tandvlees

Je combineert de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microtrillingen voor een frisse, schone mond en 100% gezonder tandvlees in één week. Het interactieve display geeft essentiële informatie weer: inclusief poetsstanden en herinnering voor het vervangen van de de borstelkop en een glimlach als je goed hebt gepoetst.

Je poetst alle hoekjes van je gebit

Interactief display Interactief kleurenscherm geeft belangrijke informatie en maakt het mogelijk om tussen 6 poetsstanden te kiezen. De ronde borstelkop reinigt perfect dankzij zachte micro-trillingen en de oscillerende actie. De slimme poetsdruksensor wordt rood wanneer je te hard poetst en groen wanneer je goed poetst, zo bescherm je je tandvlees. Artificiële intelligentie herkent jouw poetsstijl en begeleidt je om heel je gebit te poetsen, zodat je nooit een plekje overslaat 6 slimme poetsstanden om jouw poetsbeurt te personaliseren:

• Dagelijkse reiniging
• Gevoelig
• Tandvleesverzorging
• Intense reiniging
• Witte tanden
• Extra-Gevoelig

Slimme poetsdruksensor

De verbeterde, slimme poetsdruksensor signaleert rood, wit of groen om te waarschuwen of je te hard, te zacht of met de juiste hoeveelheid druk poetst. De magnetische lader heeft een vergrendelbare stabiliteit en kan in pakweg 3 uur tijd worden opgeladen.

Als je van een manuele naar een elektrische tandenborstel overschakelt, poets je uiteraard beter. Maar als je van een elektrische tandenborstel naar een iO overschakelt, ga je van een gewone naar een werkelijk buitengewone ervaring die je op een andere manier ziet, hoort en voelt.

Snellaadstation

De magnetische oplader met lock-in-place stabiliteit zorgt voor een volledige lading in ongeveer drie uur. Sensationeel iO combineert de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte micro-trillingen voor een fris en schoon gevoel in de mond.

Extra informatie

EAN

4210201449034

Merk

ORAL B

Product Type

IO 8 WHITE & BLACK DUO (IOM8D.3HC2.2BD)

Aantal handvatten inbegrepen

2 stuk(s)

Aantal opzetborstels inbegrepen

3 stuk(s)

Aantal poetsstanden

6

Borstel

Ja

Dertig seconden timer

Ja

Druksensor

Ja

Soort

iO-technologie

Timer

Ja

Menu