Oral-B elektrische tandenborstel iO Serie 9s + 1 extra refill

116,33

3 keer

30,61

12 keer

20,88

18 keer

16,03

24 keer

11,19

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 349,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC327031 Categorie:

Oral-B heeft zijn uiterste best gedaan om een poetservaring te creëren die alle andere overtreft. De Oral-B iO is een nieuwe serie elektrische tandenborstels die compleet opnieuw is bedacht en ontworpen. De beste klinische prestaties ooit gecombineerd met een superieure gebruikerservaring maken de Oral-B iO de meest geavanceerde elektrische tandenborstel op de markt met een strakke look.

iO serie

Ervaar de iO, de beste reiniging ooit van Oral-B met revolutionaire iO technologie en interactief kleurendisplay voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. De magnetische oplader heeft bovendien een vergrendelbare stabiliteit en kan snel in 3 uur tijd worden opgeladen. Het oplaadreisetui laadt je borstel op voor gemak tijdens het reizen.

Magnetische aandrijving

Lineair magnetisch aandrijfsysteem dat de reinigingskracht op effectieve wijze tot de punt van elk afzonderlijk borstelhaar leidt en de iconische ronde borstel van Oral-B integreert met zachte microtrillingen voor betere verwijdering van tandplak en een verbazingwekkende poetservaring.

Micro-trillingen

Combineert de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microtrillingen voor een frisse, schone mond en 100% gezonder tandvlees in één week. Beschikt over 3D tand tracking met A.I. om te controleren hoe je de voor-, boven- en achterkant van de tanden poetst en je te helpen zo grondig mogelijk te poetsen.

Interactief display

Toont de door tandartsen aanbevolen twee minuten poetstijd, geeft gepersonaliseerde feedback in realtime en een voortgangsbalk van het oplaadproces. Hij begroet je bijvoorbeeld als je opstart en geeft je een glimlach als je goed hebt gepoetst.

Tandvleesbescherming

Intuïtieve sensoren worden rood wanneer je te hard poetst en groen bij goed poetsen, zodat je tandvlees beschermd blijft.

Extra informatie

EAN

4210201408864

Merk

ORAL B

Product Type

IO9S SERIES BLACK ONYX +1EXTRA REFILL

Aantal handvatten inbegrepen

1 stuk(s)

Aantal opzetborstels inbegrepen

2 stuk(s)

Aantal poetsstanden

7

Borstel

Ultimate Clean

Dertig seconden timer

Ja

Druksensor

Ja

Gebruikstijd

56 min

Oplaadtijd

3 uur

Soort

Vibrerend, Roterend 3D

Timer

Ja

Menu