Oral-B elektrische tandenborstel Kids Frozen

 28,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC271130 Categorie:

De Oral-B Kids tandenborstel reinigt de tanden van kinderen voorzichtig met een speciale, kindvriendelijke Gevoelige tanden modus. Bovendien heeft de ronde opzetborstel extra zachte borstelharen die zacht zijn voor gevoelig tandvlees.

Personaliseer hem met stickers

De Oral-B Kids tandenborstel wordt geleverd met vier Frozen-stickers die rond het borstelhandvat gewikkeld kunnen worden zodat deze tandenborstel de favoriet van jouw kind wordt.

Meest aanbevolen door tandartsen

Oral-B is het meest aanbevolen tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd. Alle Oral-B tandenborstels zijn ontworpen in samenwerking met tandartsen om jouw kinderen een zachte en effectieve reiniging te geven op elke leeftijd en in elke fase van hun ontwikkeling. Gegevens gebaseerd op studies bij een representatief panel tandartsen over gans de wereld voor P&G tussen oktober 2016 en mei 2018.

Extra zachte borstelharen

Voor een zachte en superieure reiniging, heeft de opzetborstel van Oral-B Kids extra zachte borstelharen die speciaal ontworpen zijn voor een kleinere mond en zacht zijn voor het tandvlees.

Disney Magic Timer App

90% van de kinderen poetst langer met de gratis Disney Magic Timer App van Oral-B. Tandenpoetsen wordt superleuk omdat ze virtuele stickers van hun favoriete Disney-personages verdienen als ze twee minuten lang poetsen, zoals aanbevolen door tandartsen. De app is gratis beschikbaar in de Apple Store en Google Play.

Ingebouwde timer voor twee minuten

De Oral-B Kids tandenborstel wordt geleverd met een ingebouwde timer zodat jouw kind gedurende de aanbevolen twee minuten poetst, wat helpt levenslange goede poetsgewoontes aan te leren.

Oplaadbare batterij

De oplaadbare batterij van de Oral-B Kids tandenborstel gaat na een oplaadbeurt acht dagen mee. Een leuke poetstijd is altijd mogelijk met een simpele druk op de aan-knop. De tandenborstel wordt geleverd met een oplaadstation dat gemakkelijk op iedere wastafel past.

Extra informatie

EAN

4210201241317

Oplaadtijd

16 uur

Merk

Oral-B

Product Type

ORAL-B VITALITYFROZEN

Soort

2D

Accu/batterij type

Ingebouwde accu

Oplaadbaar

Ja

Bluetooth

Nee

Aantal opzetborstels inbegrepen

1 stuk(s)

Kleur van het product

Multicolour

Voeding

Batterijen

Gebruikstijd

28 min

Bedoeld voor

Kind

Timer

Ja

Aantal handvatten inbegrepen

1 stuk(s)

Aantal poetsstanden

1

Dertig seconden timer

Ja

Druksensor

Nee

Poetsstanden

Daily care

Borstel

Rond

Oplaadstation

Ja

Menu