Oral-B monddouche Aquacare 6 Pro-Expert

43,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 129,99

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC327028 Categorie:

De Oral-B monddouche Aquacare 6 Pro-Expert is een andere manier van tanden poetsen. Het werkt met behulp van waterstralen, die als geen ander de moeilijke plekken in je gebit kunnen bereiken en reinigen. Versterk je mondverzorgingsroutine met deze Oral-B Aquacare Pro-Expert Monddouche, met Oxyjet-technologie voor een stimulerende tandvleesverzorging.

Oxyjet-technologie

Dankzij de Oxyjet-technologie is het meer dan alleen een simpel waterstraaltje uit de monddouche. Het is water verrijkt met microbubbels. Dit versterkt de reinigingsactie en maakt het gebit extra schoon. De On-demandmodus is daarbij een pulsinstelling voor een nauwkeurige reiniging voor de plekken die extra aandacht nodig hebben.

Geschikt voor bruggen en beugels

Het is geschikt voor alle gebruikers, want het is veilig voor bruggen en beugels. De Aquacare 6 Pro-Expert verwijdert voorzichtig voedsel dat zich vastzet tussen bruggen en beugels, zodat er geen etensresten achterblijven: dus ook op plekken waar je borstelharen normaal niet goed bijkomen.

Op sterkte instelbaar

Hoe grondig pakt deze monddouche het aan? Hij heeft 3 intensiteiten, zodat je je reiniging kan aanpassen aan je gewenste sterkte: intens, standaard of met gevoelige waterdruk. Het heeft 2 soorten stralen: kies een gerichte of roterende waterstraal voor zacht interdentaal reinigen. Dit alles kan draadloos: gemakkelijk te gebruiken zonder hulpstukken.

Extra informatie

EAN

4210201436294

Merk

Oral-B

Product Type

AQUACARE 6 PRO-EXPERT MONDDOUCHE MET OXYJET-TECHNO

Menu