Somas Home Logo png op afbetaling

Over Somas - de gespreid betalen winkel voor iedereen

Vanaf het moment dat wij zijn begonnen. Willen wij gespreid betalen beter en klantvriendelijker maken. Wij werken voortdurend aan het bereikbaar maken van producten die belangrijk zijn in ieders huishouden.

Met een assortiment van meer dan 20.000 producten, dat gaat van wasmachines en laptops tot en met banken en bedden, en de meeste gespreid betalen opties. Zijn wij niet alleen de winkel met dat wat u thuis, op werk of elders nodig heeft. Maar ook de grootste in gespreid betalen in Nederland.

Wij verkopen niet alleen producten wij geven onze klanten advies met een uitgebreide keuzehulp, (technische) klantenservice en onze interieur stylisten. Daarnaast vertellen wij vooraf duidelijk wat de termijnbedragen zijn en wat de belangrijkste voorwaarden zijn.

Onze missie
We streven ernaar het verschil te maken. Door de het aanbieden van een uitgebreid assortiment en advies. Om producten bereikbaar te maken en onze klant te laten betalen op de manier die het beste bij hen past. 

Daarom zijn wij:
De gespreid betalen winkel voor iedereen!

Voordelen

  • Zelf kiezen hoe u betaalt & wanneer wij de bestelling kunnen bezorgen. 
  • De mogelijkheid om producten te laten plaatsen & aansluiten 
  • Een klantenservice die niet alleen antwoord geeft, maar ook meedenkt en advies kan geven.
  • Door onze technische klantenservice zien wij daling in retour zendingen en een verdere verbetering in klanttevredenheid.
  • Betaal op de manier die bij uw portemonnee past.

Klantenservice

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze klantenservice in meerdere specialistische afdelingen ingericht.

Zo hebben wij onder anderen:

  • Een technische afdeling voor bijvoorbeeld vragen over witgoed, fornuizen en meer
  • Interieur adviseurs die u helpen met meubels
  • Computer experts & meer

Installatie & montage

Naast gratis bezorging t/m de 4de verdieping zonder lift en verder met lift. Bieden wij ook verschillende installatie & montage mogelijkheden aan. Wij helpen u bij dat wat u niet zelf wilt of kunt doen.

Onze mensen helpen u graag op afstand en in huis!

Betalen

Wij blijven innoveren om producten bereikbaar te maken en klanten blij te maken. Zo hoeft u bijna altijd het eerste termijn pas te betalen als het product geleverd of verzonden is. Dat is zekerheid voor u.

De bedragen die u op de productpagina’s ziet staan is wat u betaalt. U wordt achteraf nooit geconfronteerd met extra of verborgen kosten. Wij houden van duidelijkheid daarom doen wij niet aan flexibele rente en laten wij u de belangrijkste voorwaarden zien van elke betaalmethode. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Slaagt de kredietcheck niet, dan stopt de aankoop en zit u nergens aan vast.

13

Gemiddeld aantal handelingen per bestelling

9.1

Gemiddelde klantbeoordeling

22.7 uur

Gemiddelde tijd van bestelling tot levering

206%

Y-o-Y groei

Onze tijdlijn

over ons beryl logo2 op afbetaling
Januari 2020
Onze eerste webshop Beryl Media gaat online. Gespreid betalen zonder rente is een feit!
over ons aw logo1 op afbetaling
Augustus 2020
Onze 2de webshop AlleenWitgoed.nl gaat online. Daarmee willen wij de klanten extra goed helpen met het kiezen van witgoed.
over ons th logo op afbetaling
December 2021
TelevisieHuis.nl gaat online. Met deze webshop proberen wij erachter te komen wat klanten nou echt belangrijk vinden tijdens het kopen van een TV
over ons somas logo op afbetaling
Januari 2022
Onze supershop is er eindelijk! Al onze producten in 1 webshop. Met alles op 1 plek, kunnen wij onze klantenservice verder verbeteren
duitse vlag op afbetaling
Juni 2022
Somas opent zijn webshop assortiment ook voor Duitse en Belgische klanten.

Klant adviesraad - de klant aan het woord

Wij praten en luisteren graag naar klanten. Daarom hebben wij een panel opgericht met daarin een aantal (vaste) klanten, dit is onze klanten adviesraad. Periodiek sturen wij een bericht naar willekeurige klanten om hieraan deel te nemen.

Wij willen weten wat écht belangrijk is voor u, wat u mist, goed of minder goed vond gaan. Zo vragen we je om mee te denken over de verkoop/ ontwikkeling van nieuwe producten, betaalmethodes diensten.

Help ons om ons assortiment en onze diensten nog beter en nuttiger voor u te maken. Doe mee wanneer het u uitkomt. Zonder enige verplichting.

Heeft u geen bericht gehad maar zou u wel hieraan willen deelnemen? Mail dan naar contact@somashome.nl met “Klantraad” als onderwerp. Vermeld in het bericht ook uw leeftijd en woonplaats of het bestelnummer van uw laatste bestelling.

Wij zijn en blijven de beste gespreid betalen webshop dankzij u!

Van woonprogramma’s bij SBS6 tot en met deelname aan de shopping awards. Wij zijn aanwezig op verschillende kanalen, programma’s en awards. Hieronder een kleine greep uit het aantal programma’s en awards waar wij aan hebben meegedaan.

Menu