Verkopen via Somas

Op naar de volgende stap

Even voorstellen

Wij zijn wij

Aangenaam, wij zijn Somas. Welkom bij ons info pagina voor partners.

Wij zijn ooit begonnen met het idee om de gespreid betalen klantvriendelijker en passender te maken bij de portemonnee van de klant.

Veel webshops doen al aan achteraf betalen maar weten niet met welke voorwaarden een klant akkoord gaat. Bij vragen wordt de klant ook niet geholpen maar doorverwezen naar de betaalmethode.

Dat kan en moet anders. Met die gedachte zijn wij ooit als studenten begonnen met het verkopen van 80 producten. Ondertussen zijn wij van 80 producten toen, gegroeid naar enkele tienduizenden producten nu.

Met een assortiment dat gaat van wasmachines & laptops tot en met banken & bedden, voorzien wij de klant in elke behoefte.

Onze missie
We streven ernaar het verschil te maken. Door de het aanbieden van een uitgebreid assortiment en advies. Om producten bereikbaar te maken en onze klant te laten betalen op de manier die het beste bij hen past.

De gespreid betalen markt is er altijd al geweest maar is nu groter dan ooit tevoren. Gezamenlijk met onze verkooppartners kunnen wij deze markt beter maken. Door de klant het juiste product, met de best passende betaalmethode te bieden.

 

Somas Magazijn

Somas als partner

Samen komen we verder

Aansluiten is gratis, je betaalt alleen wanneer je iets verkoopt, namelijk een commissie.

Deze bijdrage wordt onder andere geïnvesteerd in optimalisatie, uitbreiding van het winkelplatform, zodat wij samen kunnen groeien en blijven voldoen aan de behoefte van onze klant.

Wist je dat: wij ook meedoen met woonprogramma’s, waar wij met partners producten op televisie laten zien.

Gespreid betalen

Wij richten ons puur en alleen op gespreid betalen. Dit doen wij met anderen via maatwerk contracten maar ook met onze financiële afdeling

Gratis aansluiten

Je aansluiten als verkoop partner bij ons is gratis

Eigen accountmanager

Een accountmanager voor al je vragen, uitbreidingen met ons naar het buitenland of gewoon om mee te denken met jouw groei

OPZOEK NAAR...

...verdere groei?

Wij werken graag met verkopers die kunnen meegroeien, voldoende capaciteit hebben en ons assortiment aanvullen.

Wij willen ons assortiment aanvullen met producten die mensen thuis of op werk nodig hebben. Producten die kwalitatief goed zijn maar niet per se in de hoogste prijscategorie vallen.

Voorbeeld:
Sluit optimaal aan,
– Een hoekbank van €999,-
– Een wasmachine van €599,-

Sluit minder optimaal aan,
– Een hoekbank van €3.999,-
– Een wasmachine van €1.099,-

Wij verkopen in Nederland, België en Duitsland! Gaat je met ons mee?

pexels monstera 7114420 1024x683 1 op afbetaling

KERNWAARDEN

De kern van ons bedrijf

Met als basis goede producten, betrouwbare klantenservice, begeleiding bij betalen en de wil om te blijven verbeteren. Houden wij bij elke beslissing die wij nemen, deze waarden in acht. Zo blijven wij dicht bij onszelf en alle neuzen in dezelfde richting.

Afbeelding 2023 02 09 131109 op afbetaling

Belangrijke wijzigingen:

Vanaf januari 2024 komen er regels rondom de maximale prijs die u mag vragen als verkooppartner. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat de prijzen concurrerender worden en klanten een minder grote betalingsverplichting hebben.

Groei verder. Wordt verkoper bij Somas.

Menu