Commissie model

€0
Aanmeld- of vaste kosten
12%
Commissie per verkoop*

Een aantal voordelen opgesomd

 • Een (extra) online winkel zonder opstartkosten
 • Alleen betalen voor je verkochte artikelen
 • Uitgebreide algemene en specialistische klantenservice
 • Accountmanager voor u als partner
*Commissie is lager voor bepaalde categorieën

Wat krijgt u voor de commissie?

Met de commissie die je betaalt wordt het winkelplatform ontwikkeld en onderhouden. Daarbij profiteert u als partner van de volgende voordelen:

 • Klantbereik: Het aantal bezoekers dat ons weet te vinden blijft groeien. Zij komen binnen via allerlei verschillende de computer als tablet, mobiel en de app. Dit doordat we deze kanalen voortdurend optimaliseren en uitbreiden. Ook worden wij steeds bekender als merk doordat wij ook aanwezig zijn in België en Duitsland.
 • Kwalitatief platform: Doordat wij ons platform voortdurend verbeteren en optimaliseren kunnen we ook zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten voldoen en conversie verhogen. Dit doen wij door de klantreis regelmatig te testen maar ook door met klanten in gesprek te gaan. Zo hebben wij ook een klanten adviesraad, dit zijn klanten van ons die ons vertellen wat zij goed en minder goed vonden gaan of juist missen.
 • (Financiële) innovatie: Er wordt voortdurend door ons gewerkt aan nieuwe financiële en technische innovaties om partnerverkopers en klanten beter van dienst te kunnen zijn.
 • Zoekmachineoptimalisatie: De artikelen die je via Somas verkoopt eindigen door zoekmachineoptimalisatie hoog in de zoekresultaten van onder andere Google waarmee het aantal kwalitatieve bezoekers vergroot wordt.
 • Marketing: Somas zet het hele jaar door consumentencampagnes in om ervoor te zorgen dat klanten ons gezamenlijk assortiment weten te vinden. Daarnaast wordt SEA ingezet, ofwel betaalde zoekmachinemarketing, wat het verkeer en de conversie ook voor jouw aanbod verhoogt.
 • Gemakkelijk zaken doen via Somas: Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw verkopersaccount waarmee u als verkoper meer inzicht krijgt in uw verkoopprestaties. Daarbinnen werken wij continu aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de systemen, zodat verkopen via Somas zo makkelijk, efficiënt en rendabel mogelijk is.
 • Financiële afhandeling zonder risico: Alle financiële afhandeling wordt door ons centraal geregeld. Daarbij dragen wij het risico voor niet-betalende klanten, ongeacht de door de klant gekozen betaalmethode. Verder betalen wij onze partners wekelijks uit.
 • Accountmanagement: Waar sommige platformen zeggen dat ze helpen, maar waar na lang wachten de telefoon nog steeds niet wordt opgenomen. ontvangt u bij ons een accountmanager. Die begeleidt u tijdens de aansluiting, optimalisatie en alle andere kwesties waarbij extra contact gewenst is.

Verkopen via Somas is gratis. U betaalt alleen wanneer u iets verkoopt, namelijk een commissie. Deze bijdrage wordt onder andere geïnvesteerd in het blijven optimaliseren en uitbreiden van het winkelplatform, zodat wij samen kunnen blijven voldoen aan de behoefte van de klant.

Menu