Hoe wij werken

Wij zijn de enige die zich volledig op het gespreid betalen richt en na otto.nl de grootste in het gespreid betalen segment in Nederland. Naast Nederland zijn wij ook actief in België, Duitsland en Frankrijk.

Wij focussen ons puur en alleen op gespreid betalen, wij maken gebruik van betaalbedrijven waar wij maatwerk contracten mee hebben en financieren ook een groeiend aantal transacties zelf. Wij hebben als doel om om de gespreid betalen markt klantvriendelijker te maken en klanten vooraf en tijdens het bestellen veel meer te informeren over de belangrijkste voorwaarden.

Zo doen wij niet aan flexibele rentes die na kort na de aankoop worden opgehoogd. Als wij zien dat een klant kredietwaardig is voor €5.000 en hij koopt voor minder. Dan gaan wij niet actief proberen meer krediet te slijten. Wij zijn er om dure aankopen bereikbaar te maken, niet om maximaal te lenen aan klanten.

Een gemakkelijke manier om ons te omschrijven is als het bol.com van gespreid betalen. Echter waar bol iedereen toelaat, werken wij alleen samen met partners die mee kunnen groeien en waar we een goede samenwerking mee op kunnen zetten.

Somas Cijfers

Wat zeggen de nummers

Het jaar 2022 hebben we afgesloten met een gemiddelde groei van bijna 50% per maand.

Daarnaast was het aantal terugkerende bezoekers 39%.

Onze deelname aan een snel groeiers programma van Google, heeft geleidt tot een verdere versnelling van onze groei.

Gespreid betalen

Betaalmethode of financiële overeenkomst

 

Waar andere gespreid betalen erbij doen, richten wij hier ons volledig op. Hierdoor kunnen wij verder gaan dan anderen:

  • Meeste betaalopties in NL
  • Uniek customer journey proces
  • Gemiddelde maandelijkse groei van 50% in 2022
  • Eigen financiële afdeling
  • Unieke samenwerkingen met betaalmethodes

Menu