Philips 4K LED TV 43PUS8807/12

238,00

3 keer

62,63

12 keer

42,73

18 keer

32,80

24 keer

22,89

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 714,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC326976 Categorie:

De Philips televisie 43PUS8807/12 is een slimme keuze. Kijk alles wat je leuk vindt in 4K LED en op een scherm van 108 cm (43″). Game zo snel en fel als je maar wilt. Sluit eenvoudig een SoundBar en luidsprekers aan om nog meer van jouw muziek te genieten. En je krijgt Ambilight voor een ongekend meeslepende ervaring.

De TV met magische Ambilight

Met Philips Ambilight wordt het kijken naar een Philips-TV nog intenser! LED-lampen rond de rand van de TV lichten op en veranderen van kleur in perfecte overeenstemming met de kleuren van de actie op het scherm of bij de muziek. Het is zo warm en meeslepend dat je je afvraagt hoe je het zo lang zonder hebt kunnen doen.

De TV met levendige HDR-beelden

Wilt je genieten van een perfect beeld voor elke scène? Je Philips 4K UHD-TV is compatibel met alle belangrijke HDR-indelingen, waardoor je geniet van schitterende, scherpe beelden. Je ziet elk detail, zelfs in donkere en lichte gebieden.

De Philips P5-engine levert beelden die net zo briljant zijn als jouw favoriete content. Details hebben merkbaar meer diepte. Kleuren zijn levendig en huidtinten zien er natuurlijk uit. Het contrast is zo helder dat je elk detail haast kan voelen. Beweging is perfect vloeiend.

Beeld en geluid van bioscoopkwaliteit

Met Dolby Vision en Dolby Atmos klinken jouw films, programma’s en games fantastisch. Zie het beeld zoals de regisseur het je wilde tonen: geen teleurstellende scènes die te donker zijn om iets goed te zien! Hoor elk woord duidelijk. Ervaar geluidseffecten alsof ze echt om je heen gebeuren.

Een slanke TV

Ben je op zoek naar een TV die bij je leven past? Het vrijwel randloze scherm van deze 4K Smart TV past in vrijwel elk interieur en dankzij de gekantelde standaard is er voldoende ruimte voor een SoundBar.

Philips draadloos Home-systeem met DTS Play-Fi

Het draadloze Home-systeem van Philips is uitgerust met DTS Play-Fi waarmee je in enkele seconden verbinding met compatibele soundbars en draadloze luidsprekers in jouw huis maakt. Luister naar films in de keuken. Speel overal muziek af. Je kan zelfs een home cinema Surround Sound-systeem creëren door jouw Philips-TV als centrale luidspreker te gebruiken.

De TV voor gamers

Met jouw Philips-TV haal je alles uit jouw next-gen game-uitrusting met supersnelle gameplay en ongelooflijk vloeiende graphics. Maak die sprong, zet een duim aan of zweef perfect door een hoek. HDMI 2.1, VRR en FreeSync worden ondersteund. De Ambilight-gamemodus zorgt ervoor dat de spanning groter wordt.

Android TV

Jouw Philips Android TV biedt je de content die je wilt, wanneer je maar wilt. Je kan het startscherm aanpassen zodat het jouw favoriete apps weergeeft. Zo kan je eenvoudig jouw lievelingsfilms en -programma’s bekijken of verdergaan waar je was gebleven.

Druk op een knop op de afstandsbediening om te praten met de Google Assistant. Bedien de TV of Smart Home-apparaten die compatibel zijn met Google Assistant met jouw stem. Of vraag Alexa om de TV te bedienen via apparaten die geschikt zijn voor Alexa.

Extra informatie

EAN

8718863034132

Merk

Philips

Product Type

43PUS8807/12

Aantal HDMI poorten

4

Aantal USB 2.0 poorten

2

Ambilight

Ja

Backlight type

Beeldscherm vorm

Vlak

Beeldschermdiagonaal

43 inch

Beeldverversing frequentie

120 Hz

Breedte

96.3 cm

Diepte

7.71 cm

Dimming

Ja

Energieverbruik per 1000 uur

125 kWu

Ethernet LAN

Ja

Geschikt voor Next-Gen gaming

Ja

HD type

4K Ultra HD

HDR

Ja

Hoogte

56.7 cm

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Kleur van het product

Zilver

Schermtype

LED

Smart TV

Nee

Update beleid

Niet gespecificeerd door fabrikant

Wi-Fi

Ja

Menu