Philips HX3806/31

34,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 102,00

Slechts 1 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC310910 Categorie:

Vaak samen gekocht

Met de Philips Cordless Power Flosser 3000 Monddouche kan je genieten van een  moeiteloze, grondige reiniging van je tanden en verzorging van het tandvlees.
Met de Quad Stream-technologie bereik je met minder moeite meer plekken in je
mond, terwijl de Pulse Wave-technologie je voorzichtig van tand tot tand leidt. Simpel.

Bestrijkt moeiteloos een groter oppervlak

De X-vormige waterstromen van de Philips HX3806/31 bestrijken een groter oppervlak voor een snellere, grondigere reiniging dan handmatig flossen.

360 graden mondstukrotatie

Deze Philips Cordless Power Flosser 3000 bevat een mondstuk dat 360 graden kan draaien om moeilijk bereikbare plekken te bereiken, zodat j het apparaat in elke richting kunt gebruiken.

2 poetsstanden, 3 sterktes

Geniet van een reiniging die is afgestemd op je behoeften. De Clean-modus maakt gebruik van een continue waterstroom voor een optimale dagelijkse reiniging, terwijl Deep Clean duidelijke pulsen gebruikt voor een grondigere reiniging. Zo kan je ook de intensiteit aanpassen aan je ideale comfortniveau wanneer dat nodig is.

F1 standaardmondstuk

Gebruik het standaardmondstuk voor een regelmatige reiniging. Het gebruikt één waterstraal om vuil te verwijderen en grondig tussen je tanden te reinigen.

F3 Quad Stream-opzetstuk

Voor een maximale dekking en extra grondige reiniging kun je het Quad Stream-opzetstuk gebruiken om het water te concentreren in vier brede stralen tussen de tanden en langs de tandvleesrand. De zachte rubberen geleider spaart je tandvlees en elk opzetstuk is in een handomdraai te bevestigen en te verwijderen.

Reservoir van 250 ml

Het reservoir van 250 ml bevat genoeg water voor 60 seconden reiniging. Om bij te vullen kun je het reservoir draaien en wegnemen of gebruik je de klep aan de zijkant om het met één hand te vullen.

Opladen via USB-C

Eenvoudig en handig opladen via een USB-C-kabel voor snel opladen via een gemeenschappelijke aansluiting, zodat je jouw Power Flosser kan opladen met dezelfde kabel die je voor je telefoon of laptop gebruikt.

 

 

 

 

Extra informatie

EAN

8710103991786

Kleur van het product

Wit

Merk

Philips

Product Type

HX3806/31

Accu/batterij type

Ingebouwd

Menu