Philips HX9913/18

73,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 220,00

Slechts 1 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC310918 Categorie:

Vaak samen gekocht

De bijzonder elegante sonische elektrische tandenborstel van Philips Sonicare biedt de beste prestaties voor het witter maken van tanden. Stap over op Philips Sonicare. Jouw DiamondClean 9000 gaat bij regelmatig gebruik tot twee weken mee op een volle accu.

 

Hard tegen tandplak, zacht voor het tandvlees

De C3 Premium Plaque Control-opzetborstel is ontworpen voor de diepste reiniging ooit. Zachte, flexibele zijkanten en gebogen borstelharen bewegen mee met de contouren van jouw tanden, maken 4x meer contact met het oppervlak en helpen je aandacht te besteden aan moeilijk bereikbare plekken.

Gezonde gewoonten beginnen en vasthouden

De DiamondClean 9000 geeft je de begeleiding die je nodig hebt om gezonde poetsgewoonten te verbeteren en vast te houden tussen de tandartscontroles door. De ingebouwde slimme sensoren laten je weten wanneer je te hard poetst. Door jouw tandenborstel aan de Sonicare-app te verbinden, krijg je een gepersonaliseerd voortgangsrapport dat je helpt om jouw poetsgewoonten vast te houden en krijg je een overzicht van jouw verbeteringen.

Gepersonaliseerde poetservaring

ExpertClean heeft de standen Clean, White+, Gum Health en Deep Clean+ voor al jouw poetsbehoeften. De Clean-poetsstand is bedoeld voor buitengewone dagelijkse reiniging, White+ is voor het verwijderen van vlekken, Gum Health reinigt het tandvlees voorzichtig maar effectief en Deep Clean+ geeft je een verfrissende, grondige reiniging. De tandenborstel heeft drie sterktes, zodat je kunt kiezen voor een sterkere reiniging of een mildere reiniging voor een gevoelige mond.

BrushSync selecteert automatisch de beste stand voor jou

Slimme opzetborstels zorgen ervoor dat je de juiste stand en sterkte gebruikt voor de best mogelijke reiniging. Als je bijvoorbeeld de W3 Premium White-opzetborstel gebruikt, koppelt de BrushSync-technologie van jouw DiamondClean 9000 jouw opzetborstel automatisch aan de White+-stand om jouw tanden witter te helpen maken.

Laat je weten wanneer je te hard poetst

Je merkt wellicht niet dat je te hard poetst, maar jouw DiamondClean 9000 ontgaat dat niet. Als je te hard drukt, gaat het handvat licht pulseren en weet je dat je voorzichtiger moet zijn. Laat de borstel het werk doen. 7 van de 10 personen vonden deze functie handig en gingen daardoor beter hun tanden poetsen.

Weet altijd wanneer je de opzetborstel moet vervangen

Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Het is daarom goed om ook die van jou in de gaten te houden, zodat je zeker weet dat jouw gebit nog steeds goed gereinigd wordt. Onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je jouw opzetborstel al hebt gebruikt en hoe hard je hebt gepoetst. De BrushSync-vervangingsherinnering op jouw handvat en een korte pieptoon laten je weten wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen.

Extra informatie

EAN

8710103936084

Kleur van het product

Zwart

Merk

Philips

Product Type

HX9913/18

Soort

Sonisch

Accu/batterij type

Ingebouwde accu

Oplaadbaar

Ja

Aantal opzetborstels inbegrepen

1 stuk(s)

Accu/batterij energie-opslagtechnologie

Lithium-Ion (Li-Ion)

AC invoer voltage

110 – 220 V

Oplaadtijd

24 uur

Aantal snelheidsstanden

3

Gebruikstijd

56 min

Voeding

Netspanning, Batterij

Reisetui

Ja

Bedoeld voor

18+

Handvat eigenschappen

Ergonomic

Timer

Ja

Aantal handvatten inbegrepen

1 stuk(s)

Aantal poetsstanden

3

Dertig seconden timer

Ja

Druksensor

Ja

Poetsstanden

Normal, Soft

Borstel

2

Menu