Philips koffiezetapparaat HD7459/20

13,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 41,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC222555 Categorie:

Vaak samen gekocht

De glazen koffiekan is stootbestendig. Zeker handig aangezien een koffiepot vaak dagelijks gebruikt wordt en daarom veel te verduren krijgt. Het ingebouwde display toont je alle informatie die nodig is voor het optimaal functioneren van je koffiezetapparaat.

Grote inhoud

Zet met dit apparaat tot wel 10 koppen koffie. Genoeg voor je hele vriendengroep. Wachten op de tweede koffie ronde behoort definitief tot het verleden.

Koffie tussendoor pakken

Kun je niet wachten totdat de volledige koffiekan gevuld is? Met de druppelstop kun je de koffiekan zonder problemen verwijderen en met gemak alvast een kopje koffie schenken. Ondanks dat de koffie nog niet volledig is doorgelopen. Op deze manier hoef je het uitschenkmoment niet langer uit te stellen dan strikt noodzakelijk en ben je de eerste die van de koffie geniet!

Praktische koffiekan

Gewoon zien wat je zet. Maar misschien nog wel belangrijker… zien hoeveel je zet! De glazen koffiekan is stootbestendig. Zeker handig aangezien een koffiepot vaak dagelijks gebruikt wordt en daarom veel te verduren krijgt.

Tijd om te genieten

Even geen tijd hebben maar evengoed de lekkerste koffie op elk gewenst tijdstip. Met de ingebouwde timer bereid je het koffiezetapparaat voor, stel je de tijd in, en er wordt een verse kan koffie gezet op het moment dat jij het wilt. Et…voila! Op het gewenste tijdstip staat er een kopje koffie voor je klaar zonder dat je daarvoor een stap richting het koffiezetapparaat moest zetten.

Overzichtelijk

Ben je op de hoogte van alle informatie voor een overheerlijk bakje koffie?  Met het ingebouwde scherm heb je alle tools in handen om de timerfunctie correct in te stellen. Op het door jou gekozen tijdstip zal het apparaat automatisch aangaan en je van een heerlijk bakje koffie voorzien. Het ingebouwde display toont je de noodzakelijke informatie die nodig is om tot een overheerlijk bakje koffie te komen.

Extra informatie

EAN

8710103683919

Merk

Philips

Product Type

HD7459/20

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Afneembaar waterreservoir

Nee

Anti-druppelfunctie

Ja

Automatische uitschakeling

Ja

Breedte

21 cm

Capaciteit kan

1.2 l

Capaciteit watertank

1.2 l

Diepte

24 cm

Hoogte

32 cm

Ingebouwd display

Ja

Ingebouwde koffiebonenmolen

Nee

Kleur van het product

Black,Metallic

Koffiespecialiteit

Koffie

Melkopschuimmethode

Geen melkopschuimer

Soort koffie

Gemalen koffie

Timer

Ja

Type kan

Glazen

Vaatwasserbestendige onderdelen

Ja

Vermogen

1000 W

Menu