Philips luchtreiniger AC4550/10

117,67

3 keer

30,97

12 keer

21,12

18 keer

16,22

24 keer

11,32

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 353,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC326290 Categorie:

Altijd gezondere lucht

De nieuwe, stijlvolle Philips-luchtzuiveraar uit de 4500i-serie is ontworpen zodat deze perfect in jouw woning past en vermindert de hoeveelheid allergenen, schadelijke gassen en PM2.5 op een efficiënte manier.

Superieure verwijdering van deeltjes

Met de geüpgradede VitaShield-technologie verwijdert de luchtzuiveraar 99,97% van deeltjes zo klein als 0,003 μm (800 keer kleiner dan PM2.5), inclusief PM2.5, virussen, bacteriën, pollen, stof en schilfers van huisdieren*. Zo zorgt de luchtzuiveraar ervoor dat je gezonde lucht inademt, zelfs bij zware vervuiling. 

Superieure verwijdering van gassen

De luchtzuiveraar is voorzien van VitaShield-technologie en vermindert schadelijke gassen zoals formaldehyde, VOS en luchtjes effectief en houdt ze op veilige niveaus*. Actieve koolstofporiën van nanoformaat vormen een absorptiegebied ter grote van 28 voetbalvelden voor een uitstekende efficiëntie en levensduur voor TVOC-zuivering*. 

Gecertificeerd allergievriendelijk

Dankzij een speciaal ontworpen, extra gevoelige allergeenmodus detecteert en vermindert dit product allergenen zoals pollen op effectieve wijze. Gecertificeerd allergievriendelijk door ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). 

Eenvoudige ring met vier kleuren voor eenvoudige controle

De kleurenring geeft extra visuele informatie, variërend van blauw (goed) tot rood (slecht) om de kwaliteit van de binnen lucht aan te geven. 

Volgen, bewaken en controle met uw smartphone-app

Met behulp van de app bedien je overal en altijd jouw luchtzuiveraar. Controleer de luchtkwaliteit in de app voor een veilig gevoel waar je ook bent, en om de luchtkwaliteit binnenshuis en buitenshuis met elkaar te vergelijken. Met de app kun je ook de ventilatorsnelheid aanpassen en de filterstatus controleren. 

Uiterst stille werking

In de slaapstand wordt het licht van de display gedimd en doet de luchtzuiveraar zijn werk in bijna volledige stilte, zodat je ook terwijl je slaapt wordt voorzien van schone lucht — gecertificeerd door Quietmark.

Slimme detectie en intelligente automatische zuivering

Een slimme sensor detecteert zelfs de kleinste verandering in de lucht en past automatisch de ventilatorsnelheid aan voor optimale zuiveringsprestaties. Je kan de lucht naar wens optimaliseren met de 4 speciaal ontworpen automatische modi op jouw luchtzuiveraar: algemeen, allergenen, ga en vervuiling. Hiermee zorg je voor een gezonde leefomgeving in jouw woning.

Snel zuiveringsresultaat

De deeltjes-CADR (Clean Air Delivery Rate) van 400 m3/uur zorgt ervoor dat de lucht in een kamer van 20 m2 in minder dan 8 minuten* wordt gereinigd.

Feedback over de luchtkwaliteit in realtime

Realtime numerieke weergave van PM2.5 en een index voor schadelijke gassen en allergenen binnenshuis waarmee u de anders onzichtbare luchtkwaliteit kunt controleren en beheersen. Aangestuurd door een professionele PM2.5-sensor die realtime feedback geeft over de luchtkwaliteit binnenshuis en een nauwkeurige en geavanceerde gassensor die schadelijke gassen detecteert en het niveau van mogelijk schadelijke gassen weergeeft.

Klassiek minimalistisch productdesign

Klassiek minimalistisch productdesign dat altijd goed staat in trendy woningen en perfect past bij elke woninginrichting. Blijf gezond met stijl.

* Het is een theoretische tijd voor eenmalig zuiveren berekend door de CADR 400 m3/uur te delen door de kamerinhoud van 48 m3 (aangenomen dat de kamer een oppervlakte heeft van 20 m² en 2,4 m hoog is).

* Getest door derden volgens GB/T 18801-2015.

* Het filter is getest met NaCl spuitbussen door iUTA volgens DIN71460-1.

* Antibacteriële verwijderingsgraadtest uitgevoerd bij Airmid Healthgroup Ltd. getest in een proefkamer van 28,5 m³ vervuild met deeltjes influenza A in de lucht (H1N1).

Geactiveerd koolstofmedium, gemeten door een extern laboratorium, toont aan dat de grootte van de meeste poriën 1nm – 2nm is en dat het AC-oppervlak van de actieve koolstof 1070 m²/g is. Het totale actieve koolstofgebied van de filters ter grote van 1 voetbalveld is gebaseerd op de internationale standaardgrootte van voetbalvelden

Getest door GMT in kamer van 30 m³ volgens GB21551.3-2010, (stafylokokken) 8032 voor het testen van bacteriën.

Extra informatie

EAN

8710103901846

Merk

Philips

Product Type

AC4550/10

Aantal snelheidsstanden

4

Afstandsbediening

Nee

Beeldscherm

Nee

Breedte

25.3 cm

Diepte

35.8 cm

Filter type

HEPA-filter

Geluidsniveau

64 dB

Hoogte

67.2 cm

Ionisator

Ja

Luchtzuiverings snelheid CADR

400 m³/uur

Soort luchtbehandeling

Luchtreiniger

Menu