Philips Multigroomer Series MG3740/15

15,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 44,99

Op voorraad

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC236946 Categorie:

Vaak samen gekocht

Alles-in-één trimmer

Een perfecte trim, keer op keer. De stalen mesjes schuiven licht ten opzichte van elkaar en slijpen zichzelf als ze worden gebruikt. Hierdoor zijn de messen na 3 jaar gebruik nog net zo scherp als op dag 1.

Acht redenen waarom dit jouw perfecte verzorgingsset voor je gezicht en haar kan worden:

 1. Trim en stylet jouw gezicht en haar met 9 hulpstukken; Gebruik de trimmer zonder dat je een kam hoeft schoon te maken, teken scherpe lijnen af langs de randen van uw baard, nek en haarlijn. De zelfslijpende mesjes van de trimmer blijven zelfs na 3 jaar gebruik nog net zo scherp als op dag 1. 
 2. Trimmer definieert de randen van de baard om jouw look af te maken; gebruik de trimmer zonder dat je een kam hoeft schoon te maken, teken scherpe lijnen af langs de randen van jouw baard, nek en haarlijn. De zelfslijpende mesjes van de trimmer blijven zelfs na 3 jaar gebruik nog net zo scherp als op dag 1.
 3. Metalen precisietrimmer definieert de randen van jouw baard of sik; creëer fijne lijntjes, contouren en details om jouw stijl te definiëren of te veranderen.
 4. Neustrimmer verwijdert voorzichtig ongewenst neus- en oorhaar; verwijder ongewenst neus- en oorhaar, gemakkelijk en op een aangename manier.
 5. Jij krijgt 6 kammen om jouw gezicht en haar te trimmen; 2 stoppelbaardkammen (1,2 mm), 1 instelbare baardkam (3 tot 7 mm) en 3 haarkammen (9, 12, 16 mm).
 6. Gebruikstijd: tot 60 minuten snoerloos gebruik per oplaadbeurt; na 16 uur opladen kunt u het apparaat 60 minuten lang snoerloos gebruiken.
 7. Afspoelbare opzetstukken voor eenvoudig schoonmaken; je hoeft de mesjes en kammen alleen los te maken en af te spoelen onder de kraan om ze goed schoon te maken.
 8. Opbergetui voor eenvoudig opbergen en meenemen; gebruik het handige etui voor opbergen of voor onderweg. Het bewaart en beschermt jouw trimmer en alle hulpstukken wanneer je onderweg bent.

3 jaar garantie en geschikt voor alle voltages

Op deze Philips-trimmer krijg je 3 jaar garantie. Onze verzorgingsproducten zijn ontwikkeld voor duurzaamheid en ontworpen voor een betrouwbare werking, keer op keer. De onderdelen van deze trimmer hebben nooit olie nodig, en de batterij is compatibel met alle voltages, wereldwijd.

Extra informatie

EAN

8710103786313

Snel opladen

Nee

Merk

Philips

Product Type

MG3740/15

Oplaadbaar

Ja

Opbergetui

Ja

Waterbestendig

Nee

Beschermkap

Nee

Accu/batterij energie-opslagtechnologie

Nickel-Metal Hydride (NiMH)

Oplaadtijd

16 uur

Nat en Droog

Nee

Reinigingsborsteltje

Ja

Kleur van het product

Zwart

Reisetui

Nee

Voeding

Batterijen

Precisietrimmer

Ja

Batterij bijna leeg-indicatie

Nee

Oplaadindicator

Nee

Reinigingssysteem

Nee

Reisslot

Nee

Scheersysteem

Trimmer

Scheertijd

60 min

Soort multistyler scheren

Precisietrimmer, Baardtrimmer, Oor-en neustrimmer, Tondeuse

Trimmer

Ja

Vochtinbrengend systeem

Nee

Wasbaar

Ja

Inclusief basisstation

Nee

Menu