Philips scheerapparaat S7786/55

60,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 182,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC289588 Categorie:

Vaak samen gekocht

Elke haar wordt precies afgeschoren met de Philips 7000 series, zelfs bij een 3-dagenbaard. Het scheerapparaat detecteert de haardichtheid en past de beweging en het vermogen hierop af dankzij het innovatieve SkinIQ systeem. Samen met de app die je aan het apparaat kunt verbinden geeft dit een optimale bescherming van de huid.

90.000 bewegingen per minuut

De 45 zelfslijpende mesjes maken tot wel 90.000 knipbewegingen per minuut. De in Europa gemaakte SteelPrecision mesjes scheren hierdoor niet alleen gladder, maar ook nog eens sneller.

Flexibele scheerkop

De scheerkop draait 360 graden zodat jouw contouren optimaal gevolgd worden. In de ringen op de scheerkop zitten speciale kanalen om het haar te geleiden om ze zo in de perfecte positie te brengen om afgeschoren te worden. Ervaar optimaal huidcontact voor een grondige en comfortabele scheerbeurt.

Speciale coating

Er zit een speciale coating van 2.000 microparels per vierkante millimeter tussen jouw huid en de scheerkop. Hiermee wordt de wrijving op de huid met 25% verminderd waardoor irritatie uitblijft.

Beter leren scheren

Al jouw bewegingen worden gedetecteerd en de sensor zal je leren om nog efficiënter te scheren. Na slechts drie scheerbeurten bereikte het merendeel van de mannen een betere scheertechniek en waren er minder bewegingen nodig voor het perfecte resultaat.

Sensor

De slimme Power Adapt-sensor meet de haardichtheid continu, tot wel 125 keer per seconde. Hier past het scheerapparaat het vermogen automatisch op aan.

Verbinding met app

Verbind jouw scheerapparaat aan de GroomTribe-app om jouw scheerprestaties te perfectioneren. Deze app houdt scheerbeurt na scheerbeurt de voortgang van uw huid bij. Personaliseer uw scheerbeurt en leer uw techniek kennen voor een gladde en huidvriendelijke scheerbeurt.

Onder de douche

Iedereen scheert op zijn eigen manier. Met de Philips 7000 Series kun je zelf bepalen hoe je wilt scheren, droog, met gel of schuim of onder de douche.

Geïntegreerde trimmer

Maak jouw look compleet met de uitklapbare precisietrimmer van het scheerapparaat. Deze is geïntegreerd in de behuizing van het scheerapparaat en dit de perfecte manier om de snor en bakkebaarden te onderhouden.

Draadloze reiniging

Er wordt een draadloos schoonmaakstation meegeleverd. Hiermee reinig en smeer je jouw apparaat grondig zodat je optimale prestaties behaalt. Er wordt één cartridge meegeleverd welke goed is voor 3 maanden gebruik. Het reinigen met de Quick Clean Pod is tot wel 10 keer hygiënischer dan wanneer je hem alleen met water zou reinigen.

Gebruikstijd van 60 minuten

Je kunt het scheerapparaat tot wel 60 minuten achter elkaar gebruiken. Een keer vergeten op te laden? Geen probleem, met de snellaadfunctie kun je binnen 5 minuten één volledige scheerbeurt afmaken. Binnen 1 uur is hij weer helemaal opgeladen.

Extra informatie

EAN

8710103942467

Typisch stroomverbruik

9 W

Product Type

S7786/55

Oplaadbaar

Ja

Opbergetui

Ja

Waterbestendig

Ja

Beeldscherm

Ja

Accu/batterij gebruiksduur

1 uur

Precisietrimmer

Ja

Stroomverbruik in standby

0.04 W

AC invoer voltage

Batterijen V

Oplaadtijd

1 uur

Nat en Droog

Ja

Reinigingsborsteltje

Ja

Snel opladen 1 lichte toepassing

5 min

Snel opladen

Ja

Voeding

Batterijen

Reisetui

Ja

Merk

Philips

Kleur van het product

Zwart, Blauw

Wasbaar

Ja

Haaropvangkamer

Nee

Batterij bijna leeg-indicatie

Ja

Oplaadindicator

Ja

Reinigingssysteem

Ja

Reisslot

Ja

Scheersysteem

Rotation shaver

Scheertijd

60 min

Trimmer

Ja

Inclusief basisstation

Ja

Volgt de contouren

Ja

Rubberen handgrepen

Ja

Oplaadstation

Ja

Netspanning

Ja

Batterij-indicator

Ja

Sensor

Ja

Pop-up trimmer

Ja

3D-contourvolgsysteem

Ja

Elektronische aan/uitschakelaar

Ja

Aantal scheerkoppen/bladen

3

Vervangingsperiode scheerkop

2 jaar

Menu