Philips stoomstrijkijzer GC7923/20

65,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 195,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC329720 Categorie:

30 minuten eerder klaar met strijken

Vergeleken met het Philips-stoomstrijkijzer Azur*

Snel en gemakkelijk, en je hoeft je geen zorgen te maken over brandplekken. Je bent sneller klaar met twee keer zoveel stoom als een stoomstrijkijzer. Je hoeft geen instellingen te wijzigen en je krijgt sneller resultaat en verwijdert je kreuken makkelijker. Jouw wasmand is in een handomdraai leeg.

Geen brandplekken

Zelfs als je moet multitasken of afgeleid raakt, heb je nooit schroeiplekken op jouw kleding. Dankzij de Philips OptimalTemp-technologie wordt je gegarandeerd dat dit strijkijzer met stoomgenerator nooit schroeiplekken achterlaat op strijkbare stof. Je kan het strijkijzer zelfs gewoon op jouw kleding of strijkplank laten staan. Geen schroeiplekken, geen glans. Gegarandeerd.

Uiterst krachtige stoom

Wanneer je lastige kreuken moet verwijderen vertrouw je op de continue stoom van Philips om het zware werk voor je te doen. Zie hoe de kreuken verdwijnen wanneer je een extra stoomstoot gebruikt waar het nodig is. Hij is ook perfect als je hangende gordijnen wilt stomen of hangende kleding wilt opfrissen.

Compact en handig

Dankzij het compacte formaat is hij licht en eenvoudig te hanteren als je jouw kleding strijkt. Hij past zelfs helemaal op jouw strijkplank. Maar denk niet dat een kleiner formaat ook betekent dat hij minder krachtig is. Dankzij de Philips exclusieve ProVelocity-technologie zijn er krachtige stoomstrijkijzers die licht en compacter zijn dan ooit.

Afneembaar waterreservoir van 1,5 liter

Een transparant reservoir van 1,5 liter biedt je tot 1,5 uur ononderbroken gebruik. Je kan duidelijk zien hoeveel water er over is en kunt op elk gewenst moment eenvoudig bijvullen onder de kraan via de grote vulopening.

Eenvoudig ontkalken

Het is eenvoudig de stoomgenerator te onderhouden met Smart Calc Clean, de door Philips ingebouwde ontkalkingssysteem. Het geeft zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken en heeft een bak waardoor ontkalken eenvoudig en veilig is. Deze bak is herbruikbaar waardoor je geld bespaart en nooit extra cartridges hoeft te kopen.

Je hoeft geen instellingen te wijzigen

Sla een stap in jouw wekelijkse strijkroutine over. Je hoeft stoffen niet meer apart te leggen of instellingen te wijzigen en te wachten op de juiste temperatuur. Dankzij OptimalTemp strijk je alles van jouw denim spijkerbroeken tot fijne zijde zonder een andere temperatuur in te hoeven stellen.

SteamGlide-zoolplaat

De speciale SteamGlide-zoolplaat glijdt over elke stof. De zoolplaat kleeft niet, is krasbestendig en is gemakkelijk schoon te maken.

Draagvergrendeling

Vergrendel jouw strijkijzer veilig op het basisstation om het eenvoudig overal in huis te kunnen dragen en het risico van contact met de hete zoolplaat te beperken.

Veilige en eenvoudige automatische uitschakeling

De automatische uitschakelfunctie schakelt jouw stoomgenerator automatisch uit als deze een paar minuten niet is gebruikt. Dit bespaart stroom en zorgt voor gemoedsrust.

Extra informatie

EAN

8710103892991

Merk

Philips

Product Type

GC7923/20

Anti-druppelfunctie

Ja

Breedte

20 cm

Capaciteit watertank

1.5 l

Continu stoom

120 g/min

Diepte

37.1 cm

Draadloos

Nee

Ergonomisch ontwerp

Ja

Hoogte

23.3 cm

Kleur van het product

Aqua colour,White

Lengte snoer

1.65 m

Soort

Stoomgenerator

Stoomstoot

440 g/min

Stoomstoot functie

Ja

Vermogen

2400 W

Verticale stoomfunctie

Ja

Waterniveau-indicator

Ja

Zoolplaat materiaal/coating

SteamGlide soleplate

Menu