Philips Wake-up Light HF3672/01

78,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 236,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC250951 Categorie:

Vaak samen gekocht

  • Totaal Prijs:  0,00

De Sleep & Wake-up Light is ontworpen om je te helpen ontspannen, goed te slapen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die jouw ademhaling begeleiden, persoonlijke zoninstellingen, en registratie van jouw slaapomgeving. Het strakke, stijlvolle design lijkt qua vorm op de zon. Functionele onderdelen zijn verborgen en instellingen zijn toegankelijk via het touchscreen op het oppervlak van de lamp. Daarnaast installeer je de Somneo eenvoudig binnen enkele minuten met Wi-Fi.

Helderheid die geleidelijk toeneemt

Het licht wordt vóór jouw wektijd geleidelijk sterker en verandert van zacht ochtendrood in oranje om jouw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Het proces van veranderend en toenemend licht is ontworpen om jouw lichaam op een natuurlijke manier wakker te laten worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke geluid of de geselecteerde radiozender er bovendien voor dat je helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

Jouw apparaat beheren

Met de SleepMapper-app kan je meerdere alarmen, lichtthema’s en intensiteitsinstellingen instellen en geluiden en radio beheren via jouw Android- en iOS-apparaten. Als je de app voor langere tijd gebruikt, kan je zien hoe jouw omgeving van invloed is op jouw slaap, of dat nu tijd in bed, veranderingen in kamertemperatuur of geluidsverstoringen zijn.

Lampjes regelen alles

Laat de spanning van de dag van je af glijden en komt tot rust. Je kan met het aanpasbare ontspanningsprogramma een aantal vooraf ingestelde ontspanningsritmes kiezen. Gebruik de app om een aantal basisrichtlijnen voor ademhaling en jouw lichtritme-instellingen te volgen voor een rustige en vreedzame overgang van dag naar dromen. Daarnaast heeft de Somneo een ingebouwde externe sensor en volgt de temperatuur, vochtigheid en geluids- en lichtniveaus om inzicht te bieden in jouw slaapomgeving en je te helpen om goede veranderingen in jouw slaapkamer aan te brengen zodat je beter kunt slapen.

PowerWake-alarm

Heb je een paar minuten langer nodig? Tik eenvoudig op de bovenkant van de lamp om het alarm te stoppen en de snoozefunctie te activeren. Voor mensen die echt moeilijk uit bed kunnen komen, combineert de PowerWake-functie de toon van een ouderwetse alarmklok met een fel knipperend licht om je uit bed te krijgen. PowerWake helpt je opstaan voor die vroege afspraak in de ochtend.

Kies passende lichten en geluiden

Creëer jouw eigen ervaring met lichtthema’s geïnspireerd op zonsop- en zonsondergangen uit de hele wereld, een helderwitte zonsopgang uit IJsland of een roze zonsondergang uit het Caribisch gebied. Vul jouw keuze aan met natuurgeluiden, sfeervolle muziek of jouw favoriete radiozender. In de avond kan je een lichtniveau kiezen om bij te lezen en vervolgens tot rust komen met RelaxBreathe. De verlichte klok zal worden gedimd wanneer de kamer donker wordt en ‘s nachts zal de Somneo aangaan om net genoeg licht te geven zodat je in het donker kunt zien.

Duizenden alarmcombinaties

De Philips Somneo-functies kunnen uitgebreid worden aangepast. Je kan kiezen uit acht geluids- en muziekopties, 25 helderheidsinstellingen, 20 volumeniveaus, tot 4 zonthema’s en een aanpasbare zonsopkomstduur van 10-50 minuten. Pas jouw Somneo-instellingen aan om jouw ervaring zo plezierig en effectief als mogelijk te maken.

Extra informatie

EAN

8710103819967

AC invoer frequentie

50 – 60 Hz

Kleur van het product

Wit

Merk

Philips

Product Type

HF3672/01

Breedte

22.5 cm

Diepte

22 cm

Hoogte

12 cm

Bluetooth

Nee

Waterbestendig

Nee

Wi-Fi

Ja

Slaap-timer

Ja

Gewicht

900 g

Ingebouwd display

Ja

AC invoer voltage

100 – 240 V

Wekker

Ja

Ondersteunde frequentiebanden

FM

DAB+

Nee

Dimbaar

Ja

Geïntegreerde klok

Ja

Radio

Ja

Snooze functie

Ja

Aantal alarmtijden

2

Wekgeluiden

Natuurgeluid

Apple docking-compatibiliteit

Nee

Helderheidsregeling

Ja

QI draadloze lader ingebouwd

Nee

Menu