Princess verwarming 01.348200.01.001 (Zwart)

52,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 157,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC329556 Categorie:

Deze Princess Smart Glazen Paneelverwarmer is een stijlvolle verwarming met een vermogen van 2000 Watt. Het levert een snelle en efficiënte verwarming op plekken die wat extra warmte kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een zolder of studeerkamer.

Twee manieren van plaatsing

Deze Princess verwarming is zowel vrijstaand als via wandmontage te gebruiken. Mocht hij niet aan de wand zijn bevestigd, dan is hij verrijdbaar, zodat je hij met je mee kan verplaatsen. Deze verwarmer heeft een LED touch screen, elektronische thermostaat, timer, kinderslot en een speciaal ontwikkelde app.

Warmte waar het nodig is

Het voordeel van een verwarming als deze, is dat je het kan plaatsen waar het nodig is. Je hoeft dus niet het hele huis, of de hele woonkamer te verwarmen als je ’s avonds op je stoel televisie kijkt. Het paneel heeft trouwens wel de potentie om een grote kamer aangenaam te maken. Je kan een ruimte tot wel 60 m3 verwarmen met een van deze verwarmingen. Berekend in vierkante meters kom je met een gemiddelde plafondhoogte uit op 25 m2 aan warmtebereik.

Stil en veilig

Geen gezoem of gebrom om je heen als je een boek aan het lezen bent, maar alleen warmte. Want deze paneelverwarming is voorzien van een geluidsniveau van precies 0 decibel. De verwarming is dus alleen opvallend in zijn stijlvolle ontwerp.

Bediening

De verwarming is via een app of gewoon via het apparaat zelf te bedienen en heeft daarom geen afstandsbediening meegeleverd. Het is voorzien van een aan/uitschakelaar en kinderbeveiliging.

Extra informatie

EAN

8712836971882

Merk

Princess

Product Type

01.348200.01.001

Aantal vermogenniveau's

1

Beeldscherm

Ja

Geluidsniveau

0 dB

Geschikt voor de badkamer

Nee

Plaatsing

Vloer, Wand

Soort

Elektrische paneelverwarming

Verwarmingsvermogen

2000 W

Vorstbeveiliging

Nee

Menu