Samsung Cinematic Q-series Soundbar HW-Q600A (2021)

109,67

3 keer

28,86

12 keer

19,69

18 keer

15,11

24 keer

10,55

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 329,00 399,00 (-18%)

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC304734 Categorie:

Vaak samen gekocht

  • Totaal Prijs:  0,00

Haal je eigen bioscoop ervaring in huis

Opzoek naar een bioscoop ervaring bij jou thuis? Haal dan de HW-600A in huis. Deze Samsung soundbar zet jou midden in de actie door het gebruik van de Dolby Atmos en DTS:X techniek. Door deze techniek lijkt het net of het geluid van bovenaf komt, die jou de ultieme 3D geluidservaring geeft.

Ontdek de magie van Dolby Atmos en DTS:X

Voor de echte filmfans onder ons mag een Dolby Atmos soundbar niet ontbreken. Wat onderscheid een Dolby Atmos geluidservaring van een ander apparaat met surroundervaring? Deze soundbar voegt aan surround geluid een extra dimensie toe. De geluidseffecten lijken namelijk vanaf boven te komen (verticaal). Perfect bijvoorbeeld voor scènes waarbij een helikopter overvliegt of een boot voorbij scheurt.

Je Samsung QLED TV en soundbar werken samen

De soundbar is voorzien van 3 kanalen, 1 subwoofer-kanaal en 2 naar boven gerichte kanalen en biedt je een adembenemende geluidservaring. Hij past uitstekend bij je Samsung (Neo) QLED TV dankzij Q-Symphony. Dit jaar is Q-Symphony voorzien op Samsung QLED modellen vanaf Q70A en hoger, dus ook op dit model. Laat je meeslepen in het verhaal door de best mogelijke surroundervaring met 3.1.2-kanaals geluid van 360W.

Aansluiten via Bluetooth of via HDMI

Niet alleen is deze soundbar voorzien van geweldig geluid tijdens je kijkervaring, maar ook voor als je van muziek wilt genieten. Je kan de HW-600A namelijk eenvoudig verbinden met Bluetooth of een HDMI verbinding. Of nog gemakkelijker? Gebruik dan Tap Sound. Tap Sound werkt via de SmartThings app waardoor je met één tik van je smartphone tegen de Soundbar de muziek laat afspelen vanaf je smartphone.

Menu