Samsung inductie kookplaat (inbouw) NZ64B5066FK/U1

225,00

3 keer

59,21

12 keer

40,39

18 keer

31,01

24 keer

21,64

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 674,99

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC326839 Categorie:

Dit is de Samsung inductiekookplaat NZ64B5066FK/U1, geschikt voor inbouw. Het is een flexibele en prettig te gebruiken kookplaat voor in de moderne keuken. 

Alle ruimte die je nodig hebt om flexibel te koken

Met de Extended Flex Zone Plus. Deze extra brede, open zone bestrijkt de gehele kookplaat van rand tot rand en heeft verwarmingselementen die dichter op elkaar zijn geplaatst voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor kun je veel flexibeler kokkerellen met verschillende soorten pannen en kun je zelfs je grootste pannen overal kwijt. De kookplaat detecteert ook automatisch hoeveel potten en pannen je gebruikt en van welk formaat. Alles wordt dus gelijkmatig bereid en het kookoppervlak wordt optimaal benut.

Overal alles onder controle

Met Wi-Fi Connectivity heb je alles onder controle en hoef je je nooit meer zorgen te maken. Je hebt altijd en overal controle over je kookplaat met de SmartThings-app. Je weet dus altijd precies wat er gebeurt. Zo kun je controleren of de kookzones aan staan wanneer je niet thuis bent of aan het multitasken bent. En je bespaart tijd omdat je de timer op afstand kunt instellen en realtime meldingen krijgt over de status en de voortgang.

OvalRing –ideaal voor ovaalvormige pannen

Efficiënt koken met grote ovaalvormige potten en pannen. De kookplaat heeft een ovale kookzone waar je pannen tot 28 cm kwijt kunt. Je kunt dus koken zoals jij dat wilt, zonder beperkingen. Deze kookzone is ideaal als je een ovale pan, een Dutch oven of een grillpan nodig hebt, omdat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Gemakkelijk bedienen en schoonmaken

Stel het vermogen van elke kookzone gemakkelijker en nauwkeuriger in. Bevestigde verplaatsbare magnetische draaiknop  naast de toetsen van het bedieningspaneel. Nu kun je de temperatuur zelfs met vieze of natte handen nauwkeurig aanpassen. En omdat de magnetische draaiknop afneembaar is, kun je het oppervlak van de kookplaat gemakkelijk schoonmaken.

One-touchbediening van kookplaat en afzuigkap

Het is niet meer nodig om je kookplaat en afzuigkap apart te bedienen. Met Auto Connectivity wordt de status van de apparaten draadloos op elkaar afgestemd. Zo kun je met de one-touchbediening van de kookplaat tegelijkertijd de afzuigkap bedienen. Je zet ze in één keer aan en uit, voor het ultieme gebruiksgemak.

Slank ontwerp, gemakkelijke installatie

Het slanke ontwerp van de kookplaat combineert goed met verschillende werkbladen in verschillende diktes. Het betekent ook dat er meer ruimte is voor een grotere opberglade. En het slanke profiel vergemakkelijkt de installatie, zodat je tijd en kosten bespaart.

Bediening met meer gebruiksgemak

Gemakkelijk en slim koken op basis van heldere en nauwkeurige informatie. Het bedieningspaneel heeft een 5.72 cm (2.25″) LED-display. Het display geeft menu-informatie, aanwijzingen van Cook Assistent-meldingen, zoals menuopties en handige tips in een taal naar keuze. Je kunt dus eenvoudig de beste opties selecteren  en zien wat de kookplaat doet. Het display is zelfs van een afstand duidelijk te zien, dus je kunt snel controleren of alles goed gaat en eventueel onmiddellijk ingrijpen.

 

Extra informatie

EAN

8806094104790

Merk

Samsung

Product Type

NZ64B5066FK/U1

Aangesloten vermogen elektrisch

7400 W

Aantal branders/kookzones

4

Aantal fases

2 fase (Perilex stekker)

Aantal vermogenniveau's

4

Automatische activering afzuigkap

Nee

Automatische uitschakeling

Ja

Boost functie

Ja

Breedte

59 cm

Combizones

Ja

Diepte

52 cm

Hoogte

4.8 cm

Ingebouwd display

Ja

Kastontwerp

Inbouw

Kinderslot

Ja

Materiaal pannendragers

Glas

Nisbreedte

56.1 cm

Nisdiepte

47.9 cm

Nishoogte

5.5 cm

Pan detectie

Ja

Restwarmte-indicator

Ja

Soort bediening

Touch

Timer

Ja

Type kookplaat

Inductie

Warmhoudfunctie

Ja

Wokbrander

Nee

Wokbrander positie

Menu