Samsung robotstofzuiger Jet Bot VR30T80313W

137,67

3 keer

36,23

12 keer

24,71

18 keer

18,97

24 keer

13,24

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 413,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC307327 Categorie:

Je huis schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest met de Samsung Jet Bot. Vanaf nu plan jij je stofzuigbeurten eenvoudig in vanaf welke locatie je maar wil. Zo bespaart de Jet Bot veel tijd voor je en laat je het échte stofzuigerwerk aan hem over.

Efficiënt schoonmaken met de LiDAR sensor

De Jet Bot navigeert zich nauwkeurig door het huis dankzij de LiDAR sensor. De LiDAR sensor scant de ruimte om de locatie van je Jet Bot vast te stellen en verzamelt afstandsinformatie. Daarna wordt de locatie nauwkeurig berekend waarop vervolgens de route zo optimaal mogelijk wordt uitgestippeld. En als de Jet Bot klaar is met de schoonmaakbeurt rijdt hij vanzelf weer terug naar het Clean Station. Efficiënt en grondig je huis schoonmaken doe je met de Jet Bot!

Extreem krachtig

Met een extreme zuigkracht van 5W is je huis binnen de kortste keren schoon. De slimme Jet Bot herkent het oppervlakte wat schoongemaakt moet worden en past de zuigkracht hierop aan. Zo geneert de motor van de robot bijvoorbeeld meer zuigkracht als hij een vloerkleed of tapijt schoonmaakt zodat ook de polen stof opgezogen worden.

Stofreservoir en borstel van de EZ Clean

Met deze stofzuiger hoef je echt maar weinig tijd te besteden aan het schoonmaken van je huis. De robot is namelijk ook nog eens eenvoudig in onderhoud dankzij de EZ Clean borstel en opvangbak. Beide objecten kan je helemaal verwijderen en het gemakkelijk schoon te houden van stof, vuil en haren. Voor het legen van het stofreservoir hoef je alleen maar aan de hendel te trekken waarna je de inhoud eruit kan kloppen. Om vervolgens het stofreservoir en filter simpelweg schoon te spoelen onder de kraan. Ook de borstel kan je snel en gemakkelijk schoonmaken doordat je deze ook volledig kan los maken uit de stofzuigermond.

Beheer en bedien je Jet Bot met Wi-Fi-verbinding

Laat je Jet Bot alleen de kamers schoonmaken die je wil, zelfs als je niet thuis bent! Je kan de Jet Bot verbinden met de SmartThings App op je smartphone zodat je met Select&Go eenvoudig je Jet Bot kan bedienen. Door een planning te maken optimaliseer je de efficiëntie en beperk je de schoonmaak tijd. Je kan kiezen om een of meerdere kamers te laten schoonmaken want de stofzuiger kan de kamers herkennen. Zo kan je ook kamers selecteren die wel of juist niet wilt schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan kamers met waardevolle meubels. Maak een ‘no-go’ zone via de SmartThings App zodat er een virtuele muur gecreëerd wordt die voorkomt dat je robotstofzuiger in de buurt komt van de door jou gekozen voorwerpen of zones. Op deze manier hoef je dus geen fysieke barrières te maken.

Volg het schoonmaakproces in real time

Het maakt niet uit waar je bent, via de SmartThings App kan je in real time de voortgang van het schoonmaakproces bijhouden. Met de Live Cleaning Rapport kan je de robotstofzuiger VR30T80313W/WA bewegingen volgen op de plattegrond van je huis. Zo weet je precies waar hij al heeft schoongemaakt en, indien nodig, kan je het schoonmaken pauzeren of tot stilstand brengen.

Extra informatie

EAN

8806092260047

Uitgestelde start timer

Nee

Kleur van het product

Wit

Merk

Samsung

Product Type

VR30T80313W/WA

Breedte

35 cm

Diepte

35 cm

Hoogte

9.98 cm

Diameter

35 cm

Accu/batterij gebruiksduur

90 uur

Accu/batterij energie-opslagtechnologie

Lithium-Ion (Li-Ion)

Afstandsbediening

Nee

Typisch stroomverbruik

60 W

Gewicht

3.4 kg

Accu/Batterij voltage

21.9 V

Geluidsniveau

76 dB

Accu/batterij oplaadtijd

240 uur

Soort stofopvang

Zakloos

Stof capaciteit

0.4 l

Reinigt ondergronden

Nee

Op afstand bedienbaar

Ja

Looptijd

60 – 90 min

Automatisch terug naar basisstation

Ja

HEPA filtersysteem

Nee

Inclusief dockingstation

Ja

Inclusief virtuele barrière

Ja

SMART technologie

Ja

Stofzuigerprogramma's

0

Trapdetectie

Ja

Menu