Samsung warmtepompdroger DV80T5220AT

245,67

3 keer

64,65

12 keer

44,10

18 keer

33,86

24 keer

23,63

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 737,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC292019 Categorie:

De warmtepompdroger DV80T5220AT/S2 van Samsung is jouw nieuwe slimme hulp in het huishouden. Het vulgewicht van 8 kilo helpt jou met het snel drogen van grote hoeveelheden wasgoed. Ook aan de kleine wasjes is gedacht, waarbij je met de Quick Dry functie binnen 35 minuten één kilo wasgoed droogt. Dankzij de app krijg je ook een melding dat de was droog is. Op die manier kun je snel weer door met de volgende was!

Slimme droger

Droog je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. De functie personaliseert je ervaring, onthoudt gewoontes, raadt programma’s aan en toont statusupdates De SmartThings-app biedt advies over programma’s, planningen en probleemoplossingen. Ook wordt het perfecte droogprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma.

Optimal Dry

Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.

A+++-energielabel met warmtepomptechnologie

Verbruik minder stroom, bespaar geld en bescherm het milieu. Warmtepomptechnologie droogt kleding op een milde en duurzame manier. De droger heeft een A+++-energielabel, gebruikt een ‘koelvloeistof’ in plaats van stroom om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energie te besparen.

Omkeerbare deur

Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt.

Anti-Kreuk

Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan.

2-in-1 Filter

Onderhoud je droger eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-in-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Je krijgt een melding als het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Quick Dry 35′

Kleding die je snel weer wilt dragen, zoals een overhemd of sportshirt, kun je nu supersnel drogen. Het Quick Dry 35′-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen 35 minuten. Je kledingstukken worden hiermee veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je ze direct kunt aantrekken.

Extra informatie

EAN

8806090604683

Gewicht

50 kg

Merk

Samsung

Product Type

DV80T5220AT/S2

Breedte

60 cm

Diepte

65 cm

Hoogte

85 cm

Soort bediening

Draaiknoppen, Touch, Via app

Energie-efficiëntieklasse

A+++

Ingebouwd display

Ja

Aantal droogprogramma's

14

Afvoerslang meegeleverd

Ja

Anti-kreuk functie

Ja

Condensafvoer

Opvang in reservoir, Via waterafvoer

Deurscharnieren

Rechts

Draairichting deur verwisselbaar

Ja

Draairichting reverserend

Ja

Droogcapaciteit

8 kg

Droogklasse

B

Droogsysteem

Warmtepomp

Duur cyclus

200 min

Geluidsniveau drogen

63 dB

Geschikt voor onderbouw bovenkant open

Nee

Interieur verlichting

Ja

Jaarlijks energieverbruik

176 kWu

Netbelasting

800 W

Resterende tijd indicatie

Ja

Startvertraging

24 uur

Uitgestelde start timer

Ja

Waarschuwingssignaal

Ja

Zelfreinigend

Nee

Kastontwerp

Vrijstaand

Menu