Samsung warmtepompdroger DV90BB5245AWS2

349,67

3 keer

92,02

12 keer

62,77

18 keer

48,19

24 keer

33,63

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 1.049,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC326911 Categorie:

Vaak samen gekocht

Deze Samsung Bespoke DV90BB5245AW is een vrijstaande wasdroger met een capaciteit van 9 kg en het energielabel A+++. Hij maakt je kleren zowel droog als vrij van bacteriën, huisstofmijt en allergenen.

A+++-energielabel

Geld besparen en het milieu beschermen door minder energie te verbruiken. Dankzij onze warmtepomptechnologie worden je kleren op een effectieve en kostenefficiënte manier gedroogd. Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een ‘koelvloeistof’ in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energieverspilling tegen te gaan.

Verwijdert bacteriën

Voorkom de groei van bacteriën op kleding en andere items, zoals beddengoed en knuffels. Het Hygiene Care-programma reinigt zowel droge als natte spullen door ze tijdens het drogen te verhitten. Door ze tijdens het drogen grondig te verhitten nemen de bacteriën met 99.9% af.

Gepersonaliseerde droogprogramma’s

Profiteer van gepersonaliseerde, efficiënte en handige droogprogramma’s met de SmartThings App. ‘Clothing Care’ analyseert je waspatronen en doet persoonlijke programma-aanbevelingen en tips. Met ‘Energy’ kun je jouw energieverbruik op holistische wijze beheren. Dankzij ‘Home Care’ blijft de wasmachine in goede conditie.

Slim drogen

Al je kleren beter droog! OptimalDry gebruikt drie sensoren voor het allerbeste resultaat. Hij controleert de vochtigheid en past de droogtijd automatisch aan, zodat je was sneller klaar is en er minder energie wordt gebruikt. Ook voorkomt deze technologie dat je kleding tijdens het drogen beschadigd raakt, en hij herinnert je eraan dat je de Heat Exchanger moet schoonmaken.

Eenvoudig onderhoud

Je wasdroger eenvoudiger onderhouden en de droogprestaties en veiligheid optimaliseren. Een innovatief Two-in-One Filter heeft twee roosters, zodat de warmtewisselaar geen filter nodig heeft en de machine heel eenvoudig te onderhouden is. Met twee meldingen wordt aangegeven wanneer het Two-in-One Filter en de Heat Exchanger schoongemaakt moeten worden.

Opfrissen met lucht

Je kleding opfrissen zonder te wassen, koken, schrobben of wasmiddel te gebruiken. Onze Air Wash-technologie frist je kleding en beddengoed op, zodat ze altijd heerlijk fris ruiken. Vervelende geurtjes worden verwijderd met behulp van hete lucht. Hierdoor lijkt het alsof je kleren naar de stomerij zijn geweest en gaan ze veel langer mee.

Droog in 35 minuten

Je favoriete kledingstukken worden hiermee snel gedroogd, zodat je ze direct kunt aantrekken. Het Quick Dry 35′-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen 35 minuten. Een kleine hoeveelheid kleding wordt hierbij mild maar snel gedroogd, zodat je je kleding direct kunt aantrekken. Heel handig voor als je weinig tijd hebt.

Extra informatie

EAN

8806094385915

Merk

Samsung

Product Type

DV90BB5245AWS2

Aantal droogprogramma's

13

Afvoerslang meegeleverd

Ja

Anti-kreuk functie

Ja

Breedte

60 cm

Condensafvoer

Via waterafvoer

Deurscharnieren

Links

Diepte

60 cm

Draairichting deur verwisselbaar

Ja

Draairichting reverserend

Nee

Droogcapaciteit

9 kg

Droogklasse

B

Droogsysteem

Warmtepomp

Duur cyclus

182 min

Geluidsniveau drogen

64 dB

Geschikt voor onderbouw bovenkant open

Nee

Hoogte

85 cm

Ingebouwd display

Ja

Interieur verlichting

Ja

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Jaarlijks energieverbruik

192 kWu

Netbelasting

1580 W

Resterende tijd indicatie

Ja

Soort bediening

Draaiknop, Touch

Startvertraging

12 uur

Uitgestelde start timer

Ja

Update beleid

Niet gespecificeerd door fabrikant

Waarschuwingssignaal

Ja

Zelfreinigend

Nee

Menu