SanDisk Exrteme PRO 256 GB SDXC UHS-I Klasse 10

34,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 104,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC323336 Categorie:

Vaak samen gekocht

SanDisks meest krachtige SD UHS-I-geheugenkaart ooit levert prestaties die je creativiteit naar een hoger niveau tillen. Met opnamesnelheden tot 140 MB/s en opnemen met UHS speed Class 3 (U3), kun je zonder haperingen fantastische 4K UHD-video in hoge resolutie opnemen. En omdat je tempo ongewijzigd hoog blijft nadat de opnamen zijn gemaakt, levert de kaart overdrachtssnelheden tot 200 MB/s, zodat de snelheid van je postproductieproces er niet onder lijdt. Bovendien is deze kaart bestand tegen bar weer, water, schokken en andere minder ideale omstandigheden zodat je erop kunt vertrouwen dat je deze probleemloos overal mee naartoe kunt nemen waar je werk je brengt.

Verbeter de efficiëntie van je werkproces

Met SanDisk QuickFlow-technologie optimaliseert deze kaart de prestaties om tijd te besparen bij het overbrengen van media met hoge leessnelheden tot 200 MB/s. Combineer dit met de SanDisk Professional PRO-READER SD en microSD voor maximale snelheden (afzonderlijk verkrijgbaar).

Opnamesnelheden tot 140 MB/s

Met opnamesnelheden tot 140 MB/s is deze kaart perfect voor het vastleggen van de actie terwijl deze plaatsvindt, zonder ook maar een moment te missen.

Perfect voor 4K UHD-video

Soms is snelheid geboden. De SanDisk Extreme PRO SD UHS-I-kaart levert de prestaties om adembenemende 4K UHD-video op te nemen, zonder haperingen.

Fantastische sequentiële serieopnamen

Met de SanDisk Extreme PRO SD UHS-I-kaart, die is geclassificeerd als UHS Speed Class 3 (U3) en Video Speed Class 30 (V30), kun je sequentiële serieopnamen maken zonder ook maar een beeld te missen.

Duurzaamheid waarop je kunt rekenen

De SanDisk Extreme PRO SD UHS-I-kaart, die is gebouwd voor en getest onder barre omstandigheden, is temperatuurbestendig, waterbestendig, schokbestendig en röntgenbestendig.

Herstel beelden die je per ongeluk hebt gewist

Compleet met aanbieding voor 2 jaar RescuePRO Deluxe gegevensherstelsoftware* waarmee je opnamen kunt herstellen die je per ongeluk hebt gewist.

*Registratie vereist; algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Extra informatie

EAN

619659170356

Merk

Sandisk

Product Type

EXT.PRO SDXC SDXXY 256GB

Geheugenadapter meegeleverd

Nee

Kleur van het product

Zwart

Leessnelheid

170 MB/s

Overdrachtssnelheid

170 MB/s

Snelheidsklasse

3

Soort flashgeheugen

SDXC

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Menu