Siemens vaatwasser (vrijstaand) SN27YI03CE

456,33

3 keer

120,09

12 keer

81,92

18 keer

62,89

24 keer

43,89

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 1.369,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC322239 Categorie:

De slimme en gepersonaliseerde vaatwasser (vrijstaand) SN27YI03CE van Siemens

De slimme en buitengewoon zuinige vaatwasser SN27YI03CE van Siemens kun je met de Home Connect app vanuit je smartphone bedienen. Home Connect stelt je in staat jouw Siemens vaatwasser simpel te besturen. De app geeft je op elk gewenst moment toegang tot alle relevante informatie en functies. Je kunt er niet alleen je wasmachine mee in- en uitschakelen, maar ook de gewenste programma’s op afstand selecteren of activeer de stilfunctie met één druk op de knop. De innovatieve functie is speciaal ontwikkeld voor personen met een volle agenda. 

De Siemens vaatwasser SN27YI03CE met Home Connect wil graag jouw vaattaken uit handen nemen. Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa* kan je jouw slimme vaatwasser probleemloos aansturen via de Home Connect-app of de slimme speaker. De app toont je eveneens het verloop van de afwascyclus en geeft je meldingen over het algemeen beheer van het apparaat; bijvoorbeeld wanneer de vaatwastabletten moeten worden aangevuld. Zo maken we het leven graag wat efficiënter voor je. Beoordeel de vaatwasser via de Home Connect-app en laat weten hoe tevreden je bent over de duur van het programma en de reinigings- en droogresultaten. Mochten de resultaten niet volledig voldoen aan jouw wensen dan past de vaatwasser zijn instellingen aan. Hij creëert dan een gepersonaliseerde vaatwasprogramma dat voldoet aan al jouw eisen. Bovendien biedt het programma je volledige transparantie over het water- en energieverbruik.

Je hebt keuze uit acht verschillende vaatwasprogramma’s en 5 speciale functies, waaronder VarioSpeedPlus (verkorte programmaduur) en IntensiveZone. De VarioSpeedPlus functie zorgt ervoor dat de afwas op tijd klaar is voordat het bezoek komt. Door deze functie wordt de vaat tot wel drie keer sneller gewassen en gedroogd, maar met hetzelfde uitmuntende resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kan je kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is.

Heb je je flink uitgesloofd in de keuken en wil je daarna hardnekkig vuil verwijderen? Selecteer dan de intensiveZone functie. De druk van het sproeiwater wordt daarmee geoptimaliseerd in de onderste korf, waardoor zelfs de vuilste vaat brandschoon wordt. In de bovenste korf draai je gewoon jouw voorkeursprogramma, waarmee je ervoor zorgt dat jouw gevoelige vaat voorzichtig wordt afgewassen.

De Siemens SN27YI03CEvaatwasser biedt optimaal inruimgemak

Dankzij de blauwgekleurde markeringen weet je precies welke onderdelen van de vaatwasser je kunt aanpassen. Grote pannen stapel je gemakkelijk en snel. En wijn- en champagneglazen staan extra stevig.

Dankzij de geoptimaliseerde flexComfort Pro-korven ervaar je enorme flexibiliteit bij het inladen van je vaat. De vernieuwde soepele wieltjes maken het in- en uitladen makkelijker dan ooit. Ieder afzonderlijk stuk servies krijgt de optimale behandeling. Het glasvriendelijke design zorgt ervoor dat je zelfs jouw mooiste champagneglazen zorgeloos aan uw Siemens vaatwasser kunt toevertrouwen. 

 

 

Extra informatie

EAN

4242003910849

Merk

Siemens

Product Type

SN27YI03CE

Aanpasbaar interieur

Ja

Aantal couverts

14

AquaStop-functie

Ja

Bescherming tegen overstromen

Ja

Bestekvoorziening

Bestekmand

Breedte

60 cm

Diepte

60 cm

Energieverbruik per 100 cycli

65 kWu

Geluidsniveau

43 dB

Geluidsniveauklasse

B

Geschikt voor onderbouw bovenkant open

Nee

Glansmiddel indicator

Ja

Hoogte

84.5 cm

Kastontwerp

Vrijstaand

Kinderslot

Nee

Kleur van het product

Roestvrijstaal (RVS)

Netbelasting

2400 W

Resterende tijd indicatie

Ja

Startvertraging

24 uur

Temperatuur max

65 °C

Uitgestelde start timer

Ja

Waterverbruik per cyclus

9.5 l

Zout indicator

Ja

Menu