Siemens warmtepompdroger WT43H205NL

273,00

3 keer

71,84

12 keer

49,01

18 keer

37,62

24 keer

26,26

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 819,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC327950 Categorie:

Vaak samen gekocht

 

Droog uiterst energiezuinig met energielabel A++

Op zoek naar een nauwkeurige en duurzamere warmtepompdroger? De Siemens WT43H205NL biedt jou de beste droogresultaten voor iedere was.

Een nieuwe energiezuinige wasdroger kan je wel tot honderden euro’s schelen tijdens de levensduur van de warmtepompdroger. Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A++ een goede keuze die je kan maken. Het loont al snel om een zuinige droger te kopen. Met de vrijstaande warmtepompdroger WT43H205NL van Siemens creëer je perfecte resultaten bij een minimum energieverbruik, dankzij energielabel energielabel A++.

Ook kleine beladingen effectief en snel drogen

Heb je maar een klein wasje gedraaid maar heb je geen tijd om het uit te hangen? Dankzij de halve belading-optie kan je direct het wasje laten drogen. Het droogprogramma maakt een nauwkeurige indicatie van het geselecteerde programma. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je een volle lading wasgoed hebt voor in de droger. De instellingen worden automatisch geoptimaliseerd zodat je ook een halve belading slim en duurzaam droogt. Dankzij de AutoDry functie weet je automatisch wanneer de was droog is. Deze feature zorgt voor exact de juiste droogheid. Zo kun je iedere keer opnieuw rekenen op een mand vol perfect gedroogde was. De innovatieve sensoren berekenen continu de temperatuur en de luchtvochtigheid om je was tegen hoge temperaturen en oververhitting te beschermen.

Bespaar tijd met de superkortfunctie van Siemens

Wil je snel drogen? Dat kan al in 40 minuten. De snelheidsfunctie is geschikt voor een kleine hoeveelheid synthetische en dunne stoffen, met precieze temperatuurbeheersing, en real-time inzicht in de mate van droge of vochtige kleding. Met de innoverende functies van de warmtepompdroger WT43H205NL van Siemens bespaar je veel tijd met de snelheidsfuncties. Selecteer een van de tijdbesparende opties en je hebt in een recordtijd perfect verzorgd en droog wasgoed. De snelle Siemens warmtepompdrogers bereiken snelheden waarop 1 kilo wasgoed in slechts 18,5 minuut optimaal gedroogd wordt. Bij een volle trommel betekent dit een tijdwinst die kan oplopen tot meer dan 45 minuten per droogcyclus.

Voorkom dat je wasgoed krimpt en geef het de juiste behandeling

Met de sensorgestuurde autoDry technologie wordt oververhitting of ongelijkmatig drogen voorkomen. De autoDry technologie heeft sensoren welke de temperatuur en het vochtgehalte van je wasgoed nauwkeurig meten en regelen, wat het een bijzonder vriendelijke manier van drogen maakt. Er zijn 2 sensoren verantwoordelijk voor de temperatuur en het vochtgehalte in de wasdroger. De ene sensor houdt het warmteniveau op peil en beschermt je kleding tegen te hoge temperaturen, terwijl de andere sensor de vochtigheid in het textiel meet en voorkomt dat je kleding te droog wordt.

Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden, zeker tijdens het drogen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten om uw kleding optimaal te drogen.

 

Extra informatie

EAN

4242003919927

Merk

Siemens

Product Type

WT43H205NL

Aantal droogprogramma's

11

Afvoerslang meegeleverd

Nee

Anti-kreuk functie

Ja

Breedte

59.8 cm

Condensafvoer

Via waterafvoer

Deurscharnieren

Rechts

Diepte

61.3 cm

Draairichting deur verwisselbaar

Nee

Draairichting reverserend

Nee

Droogcapaciteit

7 kg

Droogklasse

B

Droogsysteem

Warmtepompdroger

Duur cyclus

148 min

Geluidsniveau drogen

65 dB

Geschikt voor onderbouw bovenkant open

Nee

Hoogte

84.2 cm

Ingebouwd display

Ja

Interieur verlichting

Nee

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

September

Jaarlijks energieverbruik

212 kWu

Netbelasting

625 W

Resterende tijd indicatie

Ja

Soort bediening

Draaiknoppen

Startvertraging

24 uur

Uitgestelde start timer

Ja

Update beleid

10 jaar na aankoop

Waarschuwingssignaal

Ja

Zelfreinigend

Nee

Menu