Siemens wasmachine WG44G107NL

271,67

3 keer

71,49

12 keer

48,77

18 keer

37,44

24 keer

26,13

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 815,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC322236 Categorie:

De zuinige en slimme wasmachine (vrijstaand) WG44G107NL van Siemens

Een zuinige wasmachine is niet alleen goed voor het milieu. Je bespaart ook per jaar een aantal tientjes op je energierekening. Daarom loont het al snel om een zuinige wasmachine te kopen. Met de vrijstaande wasmachine WG44G107NL van Siemens creëer je perfecte wasresultaten bij een minimum energie en water verbruik. 

De Siemens wasmachines zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden. Dankzij innovatieve functies doe je geen consessies op kwaliteit, maar geniet je wel van optimale duurzaamheid. Deze wasmachine heeft een waterPerfect Plus functie. Op deze manier bespaar je elke keer opnieuw water en energie. Het waterPerfect Plus systeem berekent namelijk nauwkeurig het gewicht van de was. En meet daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is voor een stralend schone was. Met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat.

Dankzij de iQdrive-motor heb je een duurzame, stille en efficiënte wasmachine. Dankzij het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving. Met 10 jaar garantie kan je er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige en duurzame keuze is. Normale wasmachinemotoren slijten namelijk door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Bij aankoop van de Siemens WG44G107NL ga je onverwachtse problemen gemakkelijk uit de weg.  

De Siemens WG44G107NL is een wasmachine die kwaliteit koppelt aan technologie.

Heb je veel haast maar wil je per se die ene blouse aan waar nu een chocoladevlek op zit? De Speedpack L functie helpt je uit de brand. Deze feature is speciaal ontworpen voor situaties waarin je in tijdsnood zit. Met de Speedpack L functie verkort je de was tijd of was je tot 2 kg in 15 of 30 minuten. Het bedienen van de wasmachine is simpel en efficiënt. Het opvallende touch led-display is in elk licht goed zichtbaar. Dankzij de opvallende knoppen en het overzichtelijke menu weet je precies waar je moet zijn om het juiste wasprogramma te installeren. 

Het is cruciaal om sport- en outdoorkleding met extra zorg te behandelen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn hittegevoelig. Deze wasmachine heeft een uniek outdoorprogramma. Dit programma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt geregeld, zodat de voetbalkleding van je zoontje op een veilige manier wordt gereinigd.

Extra informatie

EAN

4242003916582

Merk

Siemens

Product Type

WG44G107NL

Aanpasbare centrifugesnelheid

Ja

AquaStop-functie

Ja

Beladingsherkenning

Nee

Breedte

59.8 cm

Centrifugesnelheid max

1400 RPM

Deurdraairichting omkeerbaar

Nee

Deurscharnieren

Links

Diepte

58.8 cm

Doseringsassistent

Nee

Energieverbruik per 100 cycli

46 kWu

Geluidsniveau

71 dB

Geluidsniveauklasse

71

Hoogte

84.8 cm

Ingebouwd display

Ja

Introductiejaar

Niet van toepassing

Introductiemaand

Niet van toepassing

Kinderslot

Ja

Overloopbeveiliging

Ja

Resterende tijd indicatie

Nee

Stoomwasprogramma

Nee

Type lader

Voorlader

Uitgestelde start timer

Nee

Update beleid

Nee

Waarschuwingssignaal

Nee

Wascapaciteit

9 kg

Waterverbruik per cyclus

48 l

Menu