Silk’n elektrische eeltverwijderaar VacuPedi (Zwart)

23,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 69,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC327328 Categorie:

Met Silk’n VacuPedi krijg je in enkele seconden mooi verzorgde en zachte voeten. Deze slimme elektrische eeltverwijderaar werkt met roterende slijpschijven en een ingebouwd vacuümsysteem. Eelt verwijderen zonder gedoe en ongemak, en nog belangrijker, zonder rommel!

Elektrische eeltverwijderaar met ingebouwd vacuümsysteem

De Silk’n VacuPedi eeltverwijderaar of voetvijl werkt door middel van een roterende slijpschijf die zeer snel, effectief en veilig eelt en droge huid van de voeten verwijderd. In de kop van het apparaat zit een ingebouwd vacuümsysteem met verwisselbare filter die alle losgekomen dode huidschilfers op een efficiënte manier opzuigt voor een hygiënische behandeling. Zo wordt voorkomen dat jouw vloer vies wordt en de huidschilfers in de lucht ronddwarrelen. Binnen enkele seconden kun je genieten van heerlijk zachte voeten!

Roteert tot 1.550 keer per minuut

Deze eeltverwijderaar beschikt over 2 snelheden, laag en hoog. Met tot wel 1.350 rotaties per minuut in de lage stand en tot 1.550 rotaties in de hoge stand, zorgt Silk’n VacuPedi ervoor dat je snel zachte en gladde voeten krijgt. Je houdt het apparaat simpelweg een paar seconden tegen de droge, harde huid en het wordt meteen op een veilige manier gevijld. Geheel pijnloos en makkelijk te gebruiken door het ergonomische design. Eelt verwijderen wordt voortaan een fluitje van een cent.

Oplaadbaar model

Met de Silk’n VacuPedi eeltverwijderaar heb je geen losse batterijen meer nodig omdat het apparaat oplaadbaar is. Op één volle lading gaat het apparaat tot wel 110 minuten mee. Met de meegeleverde USB-kabel en USB-muuradapter is het mogelijk om VacuPedi op te laden via je computer of stopcontact. Zo blijf je altijd verzekerd van een krachtig apparaat dat in iedere situatie moeiteloos jouw voeten verzorgd, zonder dat je elke keer nieuwe batterijen hoeft aan te schaffen.

Extra informatie

EAN

8712856068524

Merk

Silk'n

Product Type

VACUPEDI BLACK –

Aantal hoofden

3

Aantal snelheidsstanden

2

Breedte

4.7 cm

Diepte

16.7 cm

Hoogte

7.2 cm

Oplaadbaar

Ja

Menu