Silk’n lichtontharingsapparaat Motion

42,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 127,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC263115 Categorie:

HPL technologie

Miljoenen mensen over de hele wereld maken gebruik van HPL (Home Pulsed Light) technologie om haargroei te verwijderen. Deze technologie is getest, waarbij vooraanstaande dermatologen de technologie zien als een veilige, gemakkelijke en effectieve manier die in een typische thuisomgeving gebruikt kan worden om mee te ontharen. Het wordt aanbevolen door artsen, is klinisch bewezen en gepatenteerd en is goedgekeurd door het FDA (Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten.

Veiligheid

Met Silk’n Motion kunnen mensen met een donkerdere huidskleur ook gebruikmaken van lichtflitsontharing. Het compleet nieuwe Auto Energy Adjust System in combinatie met de slimme Huidskleursensor zorgt ervoor dat het energieniveau van het apparaat automatisch verlaagd wordt naar energiestand 2 – een stand die voor alle huidskleuren veilig is –  wanneer de huidskleur té donker is. Dit zorgt voor een superieure veiligheid, omdat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over een te hoge energiestand voor uw huidskleur. Bovendien beschikt Silk’n Motion over een veiligheidsmechanisme om uw ogen te beschermen. Er wordt enkel een lichtflits afgegeven, wanneer het apparaat in contact is met uw huid en niet wanneer het apparaat in de lucht is gericht.

Ergonomisch ontworpen

Silk’n Motion beschikt over een compact design. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor een betere grip. Het ontharen van uw lichaam en gezicht wordt hiermee nog makkelijker, omdat u overal perfect bij kunt. Het behandeloppervlak van 3 cm² bereikt moeiteloos alle plekjes. Bovendien hoeft Motion niet opgeladen te worden. U stopt simpelweg de snoer in het stopcontact en u kunt meteen aan uw onthaarsessies beginnen.

Ook geschikt voor na het zonnen

Naast het gebruik op lichte en donkerdere huidskleuren, mag Silk’n Motion ook gebruikt worden op een zongebruinde huid. Dit is echter alleen toegestaan op de laagste energiestand (1). Dus ook wanneer u net terug bent van vakantie en over een mooie, bronzen huid beschikt, kunt u uw onthaarsessies blijven voortzetten, zonder uw behandelingen te hoeven staken. Bekijk de huid- en haarkleurkaart op de verpakking of hieronder, om te bepalen of dit apparaat geschikt is voor u.

Voor lichaam en gezicht

Met Silk’n Motion hoeft u zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten, zoals navullampen. Dit apparaat beschikt namelijk over maar liefst 350.000 lichtflitsen die heel lang mee gaan. Navullampen zijn daarom niet nodig, waardoor u voordeliger uit bent dan bij andere apparaten op de markt. De 350.000 lichtflitsen zijn genoeg voor meerdere complete sessies van het hele lichaam en het gezicht.

Snelheid instelbaar met 5 energiestanden

Silk’n Motion beschikt over 5 energiestanden, waarbij stand 1 de laagste is. De energiestanden zijn gekoppeld aan de snelheid. Hoe hoger de energiestand, hoe effectiever de behandeling. Op energiestand 1 wordt er per seconde een lichtflits afgegeven, waardoor deze stand het snelste is. Bovendien kunt u deze stand gebruiken wanneer u in de zon bent geweest. Op energiestand 5 wordt er per 3,5 seconde een lichtflits afgegeven. Deze stand is het meest effectief en leidt tot het beste resultaat.

Extra informatie

EAN

8712856051984

Aantal opzetstukken

0

Merk

Silk'n

Product Type

MOTION

Accu/batterij type

Netstroom

Opbergetui

Nee

Soort voeding

AC

AC invoer voltage

100 – 240 V

Oplaadtijd

0 uur

Draadloos

Nee

Kleur van het product

Wit

Lichaamszones

Lichaam, Oksels, Bikinilijn, Gezicht

Adapter inbegrepen

Ja

Delen van het gezicht

Hele gezicht

Verstelbare intensiteit

Ja

Aantal intensiteitsniveaus

5

Body attachment area

3 cm²

Body attachment

Ja

Haarkleur

Donkerblond, Bruin, Zwart

Haarverwijderingstechnologie

Home pulsed light (HPL)

Levensduur lamp flitsen

350000

Type huidteint

Niet geschikt voor donkere huid

Verwisselbare lamp

Nee

Menu