PI 637556543932146456 zoom op afbetaling

Apple Airtags en trackers

Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen.

PI 637302473246050852 zoom op afbetaling

Slimme stekkers

Dankzij het draadloze bereik van 40 meter binnenshuis kunnen de schakelaars overal in huis worden gebruikt. Geniet van het comfort van draadloos schakelen! Inclusief kinderbeveiliging en makkelijk in gebruik!

PI 636896699565612079 zoom op afbetaling

Slimme Thermostaat

slimme thermostaten kunnen u geld besparen door uw huis op de meest efficiënte manier te verwarmen en te koelen. Ze lichten automatisch op als je een ruimte binnenkomt en zijn te bedienen via je telefoon.

PI 637854560586908851 zoom 3 op afbetaling

Smart Televisies

Kijk naar Youtube, Netflix, Amazon Prime, HBO, Disney Plus en meer, of luister naar muziek op Apple Music of Spotify, alles op je televisie! Gebruik gewoon een remoteof je smartphone om hem te bedienen.

PI 637986690917454569 op afbetaling

Robotstofzuiger

Zet hem gewoon aan, ga op de bank liggen en laat je robotstofzuiger je huis schoonmaken - zo eenvoudig is het! Hij weet automatisch waar hij heen moet en stuurt je meldingen op je telefoon als hij vastloopt.

PI 637977339034014296 op afbetaling

Slimme Beveiligingscamera's

Slimme alarmsystemen en beveiligingscamera's maken verbinding met de wifi van je huis en sturen je meldingen op je telefoon als ze iets ongewoons detecteren. U kunt uw huis veilig houden, ook als u er niet bent!

Winkel op merk

Klik gewoon op het merk en bekijk alle smarthome-producten die we van dat merk verkopen!

PI 637545254374998210 zoom op afbetaling

Slimme deurbellen

Weet altijd wie er aanbelt en ontvang een melding via de app op je telefoon. Houd je huis veilig met 3D-detectoren, zelfs 's nachts. Werkt ook met Amazon Alexa en andere stem/virtuele assistenten!

PI 637695599527464987 zoom op afbetaling

Slimme verlichting

Creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht. Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Bedien tot wel 10 lampen met de Bluetooth-app!

PI 637371535942447777 zoom op afbetaling

Virtual Assistants

Spraakassistenten maken uw dagelijkse leven gemakkelijker door u deze met uw stem te laten bedienen! Doe je lampen aan, verander de temperatuur of speel muziek!

PI 636896646386509985 zoom op afbetaling

Slimme Rookmelders en Koolmonoxidemelders

Slaap veilig en wel met slimme rookmelders! Maak je geen zorgen meer over de veiligheid van je gezin! Ruim 10 jaar veilig met slimme sensoren!

PI 637674677190083107 zoom op afbetaling

Gratis bezorging, ook op zaterdag

Betaal in 3 tot 36 termijnen – uw keuze

2 jaar garantie, wel zo fijn!

Vragen, problemen? Wij zorgen voor u

Wat betekent smart home eigenlijk?

Er is niet één enkele definitie van wat een huis ‘slim’ maakt en elk huis kan er anders uitzien. Maar in de kern betekent het leven met technologie die bedoeld is om het huis te verbeteren, bijvoorbeeld slimme deurbellen, rookmelders, beveiligingssystemen, thermostaten, lichten of virtuele assistenten (zoals Google Hub) Maar ook technologie die je helpt dingen bij te houden (zoals smarte  waterflessen) of te tracken (zoals Apple Airtags).

Jouw voordelen:

Slimme technologie kan je helpen je huis te automatiseren, zoals het aan- en uitzetten van de lichten, muziek afspelen of vragen beantwoorden door het hardop uit te spreken en je verwarming regelen zodat deze zo efficiënt mogelijk is. Hoewel er veel geweldige domoticaproducten zijn die je helpen je huis veilig te houden (zoals de slimme rookmelders) of die je helpen schoon te maken (zoals robotstofzuigers), zijn er ook veel geweldige slimme entertainmentproducten voor je huis, zoals Smart Tv’s.

Smart home op afbetaling

Uw huis efficiënter en veiliger maken kan een grote investering zijn, en we begrijpen de strijd! Daarom bieden wij ook gespreid betalen aan voor slimme apparaten! Of het nu gaat om een nieuwe smart Tv, Slimme deurbel of een Apple Airtag om je spullen veilig op te bergen, je kunt ze betalen met onze gespreide betaalmethodes.

Smart producten op afbetaling kopen

Maak je huis slimmer en betalen makkelijker, met onze gespreide betalingsmogelijkheden! U kunt kiezen uit verschillende opties voor gespreid betalen; achteraf, in 3 of 4 termijnen en in 6-36 termijnen.

Apple Airtags - track uw bagage, autosleutels, handtas en meer

Zeg vaarwel tegen ooit nog iets te verliezen! Voeg een Apple Airtag toe aan je fiets, sleutels, tas of iets anders – en als je het kwijtraakt, ping je het gewoon en volg je het op je telefoon. De Airtag speelt een geluid af met de ingebouwde speaker, dus mocht er iets zoekraken in een andere kamer in je huis, dan kun je het geluid volgen om het te vinden. Bovendien is er een precisiefunctie in de app, die richting en afstand meet en je rechtstreeks naar de Airtag. leidt.

Hoe werkt dat?
De Airtag zendt een beveiligd Bluetooth-signaal uit, dat wordt opgepikt door andere Apple-apparaten in de buurt en naar uw iCloud wordt verzonden. Dan kun je naar de vind mijn app gaan en de Airtag op je telefoon volgen.

Smart TVs - meer plezier met streamingdiensten​

Slimme televisies maken verbinding met internet en stellen je in staat om je favoriete streamingdiensten erop te gebruiken, zoals Youtube, Spotify, Apple Music, Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO en meer!

Onze Bestsellers:

1 . Samsung 4K Ultra HD TV UE65TU8300

2 . Samsung 4K Ultra HD TV UE55TU7090 2020

3 . Samsung QLED 4K TV 55Q65B (2022)

Waarom je huis slim maken?

  • zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken
  • maakt uw huis zo efficiënt mogelijk
  • kan u geld besparen
  • aangezien je apparaten verbonden zijn met internet, blijven ze up-to-date
  • je hebt alleen wifi nodig

In een smart home zijn apparaten en apparaten draadloos met elkaar verbonden, zodat ze kunnen worden bestuurd en bewaakt via een app op je smartphone – die waarschijnlijk altijd bij je is! Er zijn veel voordelen verbonden aan het hebben van een slim huis, zoals het besparen van energie en het beveiligen van uw huis. Door uw huis slim te maken, kunt u uw verlichting, verwarming en koeling, beveiliging en entertainmentsystemen bedienen. Het doel is dus om u volledige controle over uw huis te geven met een enkele aanraking op uw smartphone, zelfs als u weg bent!

PI 637986691024231818 op afbetaling

Heeft u een vraag of productadvies nodig?

Gemiddelde reactietijd e-mail2 uur

Gemiddelde reactietijd WhatsApp chat: 5 minuten

Gemiddelde reactietijd bellen: 5 minuten

Slimme thermostaat in termijnen betalen

Een slimme thermostaat helpt je met het bijhouden van je energie kosten. Erg handig dus in deze tijd waar brandstof en energieprijzen erg hoog zijn. Een slimme thermostaat is vrij eenvoudig te installeren. Vervolgens kunt u via uw telefoon bijhouden hoeveel energie u verbruikt. Daarnaast kunt u met een slimme thermostaat ook energie besparen. Een slimme thermostaat is namelijk verbonden met uw mobiel. Als deze ziet dat u niet in huis bent met uw mobiel dan schakelt de thermostaat zichzelf uit of gaat hij naar de ingestelde lagere temperatuur. Komt u weer binnen dan schakelt de thermostaat zichzelf weer in en gaat hij naar de ingestelde warme temperatuur. Door niet onnodig te stoken wanneer u niet thuis bent, bespaard u energie.

Ring deurbel op afbetaling kopen

Steeds meer mensen kiezen voor een deurbel met camera. Vandaag de dag wordt criminaliteit steeds heftiger en willen we meer bewust zijn van wie er in de buurt van onze spullen of huis komt. De Ring video deurbel helpt daarbij, wanneer er iemand aanbelt kunt u via uw telefoon of een gemonteerd beeldscherm in huis, zien wie er voor de deur staat.

Een goede video deurbel kan prijzig zijn, daarom kunt u bij ons uw Ring deurbel op afbetaling kopen. Dit betekent dat u uw Ring deurbel naar eigen keuze kunt betalen in 3 tot 48 termijnen.

Menu