Smartphone achteraf betalen zonder BKR


Een smartphone uitkiezen en achteraf betalen doe je bij Somas Home. In de snelle wereld van vandaag is een smartphone onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Daarom bieden we een ruim assortiment aan mobiele telefoons die achteraf of in termijnen betaald kunnen worden, zonder BKR met 0% rente!

Of je nu op zoek bent naar het nieuwste iPhone of Android toestel, we hebben voor elk wat wils. En omdat we weten dat ieders budget anders is, bieden we een flexibel betaalplan waarmee je je nieuwe smartphone in de loop van de tijd kunt betalen.

Bestel vandaag nog de telefoon die je nodig hebt, en geniet van het gemak om in contact te kunnen blijven met de mensen die er het meest toe doen. 

iphone 13 pro max

Smartphone achteraf betalen

Veel mensen hebben liever een nieuwe telefoon eerst in handen. Daarom geven we iedereen de mogelijkheid om je smartphone achteraf te betalen. Bijvoorbeeld via Klarna, via ideal of Spraypay. Zo heb je jouw telefoon altijd bij je en hoef je je geen zorgen te maken over het in een keer afbetalen.

Bij ons kun je terecht om de nieuwste smartphones te bestellen, zoals de iPhone 13 Pro Max, iPhone SE of samsung galaxy, maar ook alle andere modellen.

Dus je hebt je droom smartphone gevonden, maar je hebt niet het volledige bedrag om hem vooraf te betalen. Of misschien kom je niet in aanmerking voor een telefooncontract vanwege je BKR-registratie.

Gelukkig kun je bij ons een nieuwe telefoon in handen te krijgen zonder dat je rente hoeft te betalen!

Smartphone in termijnen betalen

Heb je een nieuwe mobiele telefoon al in je verlanglijstje staan, maar weet je nog niet zeker of je deze in een keer kunt betalen? Je kunt je mobiele telefoon nu veilig achteraf betalen met onze betaalmethodes.

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan mobiele telefoons. Zo hoef je de nieuwste modellen niet te missen en heb je altijd het meest up-to-date toestel bij de hand.

Je kunt er ook voor kiezen om in termijnen te betalen, zodat je de kosten van je nieuwe mobiele telefoon over een langere periode kunt spreiden. Een smartphone in termijnen betalen zonder rente is een geweldige manier om de nieuwste telefoon te krijgen. Bij Somas Home hoef je je geen zorgen te maken over een BKR-registratie.

Hoe werkt het achteraf betalen van een smartphone?

Wanneer je de perfecte smartphone heeft gevonden, kun je deze achteraf betalen via onze website. Je kunt er voor kiezen om je nieuwe telefoon achteraf te betalen met Klarna of Payin3. De meeste mobiele telefoons kunnen in 3 termijnen worden betaald zonder rente.

De eerste betalingstermijn is verschuldigd bij de levering van je nieuwe telefoon. De volgende termijnen worden maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven. Je kunt altijd een overzicht van je betalingen zien in je account op onze website.

Zo heb je je telefoon altijd bij je en hoef je je geen zorgen te maken over het in één keer afbetalen! Bij Somas home heb je 30 dagen bedenktijd om te beslissen of je de telefoon wilt houden nadat je hem hebt ontvangen. Je nieuwe smartphone wordt door ons snel geleverd. Kijk vandaag nog naar onze telefoons en vind jouw perfecte smartphone!

Voordelen van achteraf betalen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het betalen van een smartphone op afbetaling. Bij Somas home vermijd je de hoge rentepercentages die gelden voor traditionele leningen en creditcards. Bovendien kun je de kosten van je telefoon spreiden over de tijd, waardoor hij betaalbaarder wordt.

Tot slot kan het betalen van je smartphone op afbetaling bij Somas home zonder BKR-registratie. Al deze factoren maken betalen op afbetaling een geweldige optie voor mensen die een nieuwe smartphone willen kopen.

Smartphone met Klarna achteraf betalen zonder BKR

Wil je een nieuwe smartphone kopen, maar heb je het geld niet meteen? Je kunt je smartphone nu achteraf betalen bij Somas home met Klarna. Je hebt dan 30 dagen bedenktijd om te kijken of de telefoon je bevalt. Als je niet tevreden bent, kun je de telefoon binnen die 30 dagen terugsturen.

Wat zijn de voorwaarden van Klarna?

Klarna biedt een aantal opties als het gaat om het betalen van je nieuwe smartphone. Je kunt ervoor kiezen om het volledige bedrag vooraf te betalen, of je kunt de kosten spreiden over 3 maanden met 0% rente. Je kunt ook een aanbetaling doen, gevolgd door maandelijkse termijnen. De eerste betaling doe je binnen 30 dagen nadat je je nieuwe telefoon hebt ontvangen.

Snelle levering en achteraf betalen

Als je op zoek bent naar een geweldige deal voor een nieuwe smartphone, kijk dan niet verder dan onze nieuwste aanbieding. Je kunt je nieuwe telefoon nu bestellen en later betalen, met 0% rente! Gewoon een geweldige deal voor een gloednieuwe smartphone.

Bekijk onze ruime assortiment aan smartphones en bestel je nieuwe telefoon vandaag nog en begin zo snel mogelijk van je nieuwe mobiele telefoon te genieten!Bekijk onze Mobiele telefoons en mocht je hulp nodig hebben bij het gespreid betalen. Dan helpen wij je graag.

Menu