Een smartphone binnen handbereik hebben is voor bijna iedereen een tweede natuur en dat mag! Smartphones zijn als honderd producten in één – camera, notebook, kalender, entertainment, wekker, studie-apparaat en nog veel meer! Koop nu de nieuwste smartphone en betaal in termijnen – zonder rente en zonder BKR. Hoe kun je de nieuwste smartphone gespreid betalen? Lees verder en kom erachter!

Wil je een Apple iPhone 123 of Samsung S 20? Of misschien een huawei p40? Het maakt niet uit, we hebben alle nieuwste smartphones en je kunt ze achteraf of in termijnen betalen.

Achteraf betalen van je iPhone is een geweldige manier om een smartphone snel geleverd te krijgen zonder dat je rente hoeft te betalen!

Je zou een Apple iPhone moeten krijgen als…

  • als je al andere Apple producten hebt, zoals een iPad, iMac of Macbook
  • als uw gezin Apple-producten bezit, omdat u dan functies zoals FaceTime, iMessage of Airdrop kunt gebruiken
  • als je foto’s van hoge kwaliteit wilt maken, zowel met de camera aan de voorkant als aan de achterkant
Apple iPhones betalen in termijnen is mogelijk zelfs zonder rente en zonder BKR-registratie
Wij zijn met reden groots in gespreid betalen.

Je zou een Android smartphone moeten krijgen als…

  • als je je telefoon veel gebruikt en een lange batterijduur nodig hebt
  • als je niet zoveel geld wilt uitgeven. Huawei en Xiaomi zijn geweldige budgetkeuzes die nog steeds een grote waarde bieden
  • als je foto’s van hoge kwaliteit wilt maken, zowel met de camera aan de voorkant als aan de achterkant. Dan zijn Samsung smartphones misschien iets voor jou!
Android smartphones kunt u bij ons betalen in termijnen zonder rente en zonder BKR-registratie

Kan ik alle smartphones kopen in termijnen?

ja! u kunt achteraf betalen of in 3, 4, 12, 18, 24 of 26 termijnen! Je kunt Apple iPhones en Android, zoals Samsung, Motorola of Nokia betalen met onze unieke gespreide betalingsmogelijkheden.

Weet je niet zeker hoe het werkt? Lees alle details op onze betalen pagina.

 

Samsung Galaxy S22 Ultra 8GB | 128GB (Phantom Black) betalen in termijnen

€ 1.470,00 of 490,00 in 3 keer

De snelste chip ooit
S Pen altijd bij de hand
Geweldige camera
Kan wel tegen een stootje

De opvolger van de Samsung S21 is er: de Samsung S22 Ultra in de kleur Phantom Black. Een power smartphone met uitstekende features, 5G, Wi-Fi 6E ondersteuning en een opslagruimte van 128GB waar jij optimaal van kunt genieten. Zo heb jij altijd en overal fantastisch beeld dankzij het 6,8 inch Quad HD+ Dynamic AMOLED 2x 

display die beschikt over helderheid van 1200 nits en een 120Hz verversingssnelheid. Haperende en onscherpe beelden zijn voorgoed verleden tijd. Het display reduceert overigens ook het blauwe licht en zorgt daarmee voor een aangename kijkervaring! 

Apple iPhone 12 – 64GB (Zwart) betalen in termijnen

 880,00 of 293,33 in 3 keer

Keramisch kristal op nanoformaat

Slim batterijgebruik

Snelheid te top

Dual-systeem-camera

Kleinere CO₂-voetafdruk.

5G‑snelheid. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een OLED-display van rand tot rand. Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val. En Nachtmodus op alle camera’s. iPhone 12 heeft het allemaal.

Iedere iPhone wordt nu geleverd zonder lichtnetadapter en EarPods die vaak ongebruikt in een la belanden, maar mét de USB‑C-naar-Lightning-kabel voor snel opladen, die de meeste mensen nodig hebben. Dat betekent kleinere verpakkingen, meer doosjes per verzending, en dus minder verzendingen in het algemeen. Dit zorgt voor minder CO₂‑uitstoot per jaar.

En passend bij smartphones… check onze koptelefoons en oordopjes!

 

Menu