Sony draadloze achterspeakers SA-RS5

269,33

3 keer

70,88

12 keer

48,35

18 keer

37,12

24 keer

25,90

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 808,00

Op voorraad

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Bezorgd in 2 á 3 dagen i.v.m. drukte

SKU: BCC330984 Categorie:

Heb je al een soundbar bij de televisie? En wil films en series nog beter beleven qua geluid? Luister naar echt Surround Sound dankzij deze Sony draadloze achterspeakers SA-RS5 met omhooggerichte speakers en een ingebouwde batterij: zet ze overal neer zonder kabels nodig te hebben.

Ervaar 360 Spatial Sound met je Soundbar

Je kan de SA-RS5 speakers combineren met Sony’s nieuwste compatibele Soundbars. De achterspeakers kunnen dankzij de omhooggerichte speakers en de woofers met een breed bereik meerdere phantom-speakers creëren in jouw kamer, zodat je kan genieten van de revolutionaire 360 Spatial Sound Mapping-technologie. Simpel gezegd betekent dit dat het geluid helder, krachtig en (via weerkaatsing) vanuit alle kanten naar je toe komt.

Wanneer je aan alle kanten omringd wordt door phantom-speakers hoor je elk geluid met uitzonderlijke intensiteit. Het is net alsof jij je in de film bevindt.

Belangrijke kenmerken

 • Bevat omhooggerichte speaker.
 • Bevat Soft-dome-tweeter.
 • Bevat woofer met breed bereik.
 • Bevat dubbele passieve radiatoren.
 • Dit is een optionele draadloze achterspeakers voor bij je Soundbar die 360 Spatial Sound Mapping ondersteunen.
 • Batterijduur van 10 uur en snel opladen.
 • Ingebouwde microfoons voor een geoptimaliseerd geluidsveld.
 • 2-weg speakers voor een helder, explosief geluid.
 • Met muurbevestiging.

Overweldigende audio uit omhooggerichte speakers

De omhooggerichte speakers weerkaatsen het geluid via het plafond, waardoor het geluid van bovenaf nog meeslepender klinkt.

Helder, explosief geluid

De achterspeakers beschikken over zowel een woofer als een tweeter voor een prachtige geluidsweergave met uitzonderlijke helderheid. De dubbele passieve radiatoren verbeteren de lage tonen voor een beter basgeluid.

Totaal uitgangsvermogen van 180 Watt

Dankzij het uitgangsvermogen van 2 x 90 Watt vormen deze speakers de perfecte aanvulling op jouw Soundbar en komt zowel film als muziek tot leven. Je hoort elk detail zo optimaal mogelijk.

Ook op te hangen

Plaats ze op een tafel of hang ze eenvoudig op aan de muur. Bepaal zelf waar ze in jouw kamer het beste passen.

Flexibele lay-out: een stopcontact is niet nodig

Deze speakers zijn ontworpen om zich aan jouw leefomgeving aan te passen. Ze hebben geen draden, maar wel een interne batterij, zodat je ze zonder kabels kunt gebruiken. Je kan alsnog een stroomkabel gebruiken als je dat prettiger vindt.

Batterijduur van 10 uur en snel opladen

Volledig opgeladen houdt de batterij het 10 uur vol, dus je kan de speakers zonder kabelstress gebruiken. Je kan ze uit het zicht opladen en terugzetten wanneer je ze nodig hebt. Heb je haast? Na slechts 10 minuten opladen zijn de speakers 90 minuten te gebruiken.

Met een druk op de knop geoptimaliseerd

Je kan op elk moment de optimalisatie van het geluidsveld inschakelen door op de knop OPTIMIZE (OTPIMALISEREN) op de unit te drukken. Als je deze speakers combineert met een compatibele Soundbar kunnen de apparaten de afstand tussen de speakers en het plafond intelligent meten met de dubbele microfoons in iedere speaker. Het instellen gebeurt dus slim en gemakkelijk.

Draadloze verbinding

Schakel de draadloze achterspeakers gewoon in en ze maken automatisch een draadloze verbinding met uw compatibele Soundbar. Het is snel en eenvoudig en je hebt geen lastige kabels nodig.

Omnidirectioneel ontwerp

Deze speakers zijn ontworpen volgens het Omnidirectional Block-concept, zodat ze goed passen bij onze compatibele Soundbars. Het cilindervormige ontwerp van een enkel massief blok zorgt voor 360 Spatial Sound en past door de vlakke achterkant perfect tegen een muur.

 

Extra informatie

EAN

4548736134607

Merk

Sony

Product Type

SARS5.CEL

Aantal luidsprekers

2

Breedte luidspreker

14.5 cm

Gemiddeld vermogen

180 W

Hoogte luidspreker

25 cm

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Juni

Kleur van het product

Zwart

Luidspreker soort

Achterspeaker

Update beleid

Niet gespecificeerd door de fabrikant

Verbindingstechnologie

Bedraad & Draadloos

Menu