Tefal stoomstrijkijzer TurboPro Anti-Calc FV5696

34,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 104,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC316522 Categorie:

Vaak samen gekocht

De Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 stoomstrijkijzer is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige kreukels met gemak te verwijderen. Dit komt door de krachtige stoomstoot van 270 g/min die diep in de vezels van de stof dringt. Samen met een hoge continue stoomproductie van 3000 W aan vermogen. De Durilium AirGlide Autoclean strijkzool heeft het beste strijkvermogen van Tefal, blijft lang schoon en garandeert maximale stoomverdeling voor nog betere resultaten. De vele verbeterde functies maken het pakket compleet, met TurboPro Anti-Calc heb je een uitstekend stoomstrijkijzer in handen. Het antikalksysteem met exclusieve verwijderbare kalkverzamelaar biedt moeiteloos onderhoud, duurzame stoomprestaties en eenvoudige reiniging. De TurboPro FV5696 biedt snelle en onberispelijke strijkresultaten, elke dag opnieuw.

Stoomstoot

De stoomstoot pakt zelfs de meest hardnekkige kreukels met totaal gemak aan, met een grote hoeveelheid stoom die versneld en diep in de stof wordt geproduceerd.

3000 W aan vermogen

Met een uitzonderlijk vermogen voor al jouw behoeften op het gebied van kledingverzorging, zorgt 3000 W vermogen voor een bliksemsnelle opwarmtijd, voor prestaties die er voor u zijn wanneer jij het nodig hebt.

Efficiënte strijkresultaten

Een continue stoomproductie tot wel 50 g/minuut voor snelle strijksessies is gemakkelijk gemaakt en perfecte resultaten in een mum van tijd.

Uitzonderlijke strijkzool

De Durilium AirGlide strijkzool zorgt voor een uitstekend glijvermogen voor moeiteloze en prettige strijksessies, met optimale stoomverspreiding en een Autoclean-coating voor zorgeloos onderhoud.

Anti-druppelbescherming

De anti-druppelfunctie voorkomt watervlekken op de stof, zelfs bij strijken op lage temperaturen.

Langdurige prestaties

De exclusieve verwijderbare kalkopvangsysteemkalkverzamelaar biedt probleemloos onderhoud en moeiteloze reiniging, voor duurzame strijkprestaties.

Eco-modus

Bespaar energie met de eco-modus die tot 20% minder energie verbruikt, voor milieuvriendelijke prestaties en een lagere elektriciteitsrekening.

Automatische uitschakeling

Verbeterde veiligheid voor totale gemoedsrust: het strijkijzer schakelt automatisch naar de stand-by modus wanneer het niet gebruikt wordt. Dit gebeurt na 8 minuten wanneer het strijkijzer op de onderkant staat en na 30 seconden wanneer deze op de strijkzool of op de zijkant ligt.

Extra informatie

EAN

3121040076439

Lengte snoer

2 m

Kleur van het product

Black, Gold

Merk

Tefal

Product Type

FV5696

Soort

Dry iron

Breedte

15.1 cm

Diepte

31 cm

Hoogte

15.2 cm

Zelfreinigend

Ja

Vermogen

3000 W

Draadloos

Nee

Gewicht

1.54 kg

Waterniveau-indicator

Ja

Anti-druppelfunctie

Ja

Ergonomisch ontwerp

Nee

Capaciteit watertank

0.3 l

Continu stoom

50 g/min

Zoolplaat materiaal/coating

Durilium soleplate

Ergonomische handvat

Nee

Stoomstoot

270 g/min

Stoomstoot functie

Ja

Verticale stoomfunctie

Ja

Anti-kalkaanslag

Ja

Sproeifunctie

Ja

Variabele stoom

Ja

Niet draaiende kabel

Ja

Menu