Tefal stoomstrijksysteem Pro Express Ultimate II GV9712

110,00

3 keer

28,95

12 keer

19,75

18 keer

15,16

24 keer

10,58

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 329,99

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC320633 Categorie:

Een ultrakrachtige stoomgenerator voor indrukwekkende prestaties

De Tefal Pro Express Ultimate II stoomgenerator GV9712 zorgt voor geweldige resultaten. De uitzonderlijke stoomkracht kan aan al jouw behoeften voldoen. Een stoomdruk van 7,7 bar, een continue stoomafgifte tot wel 160 g/min en een extra robuuste stoomstoot van wel 590 g/min zorgen voor zeer efficiënte resultaten. Een volledige reeks geavanceerde functies om het strijken en stomen van jouw kleding elke dag makkelijk te maken. Dankzij het exclusieve dubbel beschermingssysteem kun je zonder zorgen strijken en het anti-druppelsysteem zorgt ervoor dat er geen vlekken in jouw kleding komen. De verwijderbare kalkverzamelaar voorkomt ophoping en bevordert een langere levensduur van de stoomgenerator.

Ultrakrachtige stoom

Uitzonderlijke stoomkracht om aan al jouw behoeften te voldoen: 7,7 bar stoomdruk, een continue stoomafgifte van wel 160 g/min en een extra krachtige stoomstoot van wel 590 g/min om zelfs de meest hardnekkige kreukels aan te pakken.

Geschikt voor alle stoffen

Een stoomgenerator met de ideale temperatuur/stoomcombinatie- veilig voor alle stoffen zonder dat instellingen nodig zijn, om met gemak aan al jouw behoeften te voldoen.

Langdurige stoomprestaties

De verwijderbare kalkverzamelaar voorkomt ophoping en bevordert een langere levensduur van het product, waarbij tot 10 keer meer kalkdeeltjes worden opgevangen*. *externe test, vergeleken met producten van concurrenten.

Gemakkelijk verticaal stomen

Het stomen van grote kledingstukken wordt gemakkelijker dankzij de verticale stoomfunctie. Ideaal voor het verwijderen van kreukels uit bijvoorbeeld pakken andere kledingstukken en zelfs ook huishoudtextiel zoals gordijnen.

Eenvoudig en veilig verplaatsen

Het vergrendelsysteem zorgt er voor dat je de stoomgenerator eenvoudig kunt verplaatsen en opbergen.

Exclusieve anti-druppelbescherming

Het anti-druppelsysteem zorgt ervoor dat al je kledingstukken vlekkeloos en in perfecte staat blijven, aangezien het anti-druppelsysteem de druppeltjes omzet in stoom.

Extra informatie

EAN

3121040085127

Merk

Tefal

Product Type

GV9712

Afneembaar waterreservoir

Ja

Breedte

24.5 cm

Capaciteit watertank

1.2 l

Continu stoom

160 g/min

Diepte

41.5 cm

Hoogte

29.6 cm

Kleur van het product

Blauw, Wit

Lengte snoer

1.6 m

Stoomdruk

7.7 bar

Stoomstoot

590 g/min

Vermogen van strijkijzer

3000 W

Verticale stoomfunctie

Ja

Menu