Bij ons kunt u OLED televisies gespreid betalen in 3 of 4 termijnen zonder rente. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw OLED-TV op afbetaling te kopen, u kunt dan kiezen uit 12 tot 36 termijnen. Als laatste bieden wij u ook nog de mogelijkheid om uw OLED-TV achteraf te betalen.

 • LG OLED evo OLED42C26LB (2022) 106,7 cm (42″) 4K Ultra HD Smart TV Wifi Zwart

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • gratis retourneren
  • gratis verzending
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Bescherming tegen wanbetaling bij ziekte & ontslag

  Vanaf

  €34

  per maand

Zie hoe uw favoriete film of serie tot leven komt

Elke pixel in deze OLED-televisies gaat onafhankelijk aan en uit, zodat u uw inhoud ziet met perfect zwart, meer dan een miljard rijke kleuren en oneindig contrast voor een kijkervaring zoals adembenemend beeld en geluid waardoor u het gevoel heeft alsof u in de Bekijk films precies zoals regisseurs het bedoeld hebben met meerdere modusinstellingen. Uw favoriete inhoud is binnen handbereik!

Vloeiend en helder, zelfs bij snelle scènes

TV die gelijke tred houdt met het echte leven. De technologie die in deze OLED-televisies wordt gebruikt, houdt bewegingen soepel en duidelijk, waardoor snel bewegende actiescènes in sport, films en gaming levensecht duidelijk zijn.

Houd je bezig met Google

Bekijk 700.000+ films en tv-afleveringen, plus live tv, allemaal op één plek. Google TV haalt uw favoriete content uit al uw apps en abonnementen en organiseert ze speciaal voor u. Bekijk inhoud van Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, Apple TV-app en nog veel meer.

Duizenden shows op het geluid van je stem

Gebruik je stem om films te zoeken, apps te streamen, muziek af te spelen en de tv te bedienen. Vraag Google om een specifieke titel te vinden, op genre te zoeken of gepersonaliseerde aanbevelingen te krijgen over wat je kunt kijken door te zeggen: “Wat moet ik kijken?” Krijg zelfs antwoorden op het scherm, bedien smarthome-apparaten, bekijk beveiligingscamera's en meer.

Al je favoriete streaming-apps op één plek

Sony TV's met Google TV geven je op één plek toegang tot al je favoriete streaming-apps, waaronder Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, de Apple TV-app, HBO Max, Peacock en nog veel meer. Krijg toegang tot al uw favoriete films en tv-programma's in een eenvoudige, gemakkelijk te navigeren interface.

Gezinsvriendelijke smart-tv

Maak een kinderprofiel waarmee je kinderen kunt begeleiden naar leeftijdsgeschikte inhoud in streaming-apps. Kies uit een selectie speelse avatars en thema's, stel ouderlijk toezicht in om te beperken welke streamingdiensten worden getoond, beperk de kijktijd en stel zelfs bedtijden in.

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen van klanten over OLED TV’s.

Wat is de kwaliteit van de (console) verbindingen van OLED?

De kwaliteit van de verbindingen van de OLED is onberispelijk. In het bijzonder kunnen alle vier de HDMI-poorten de maximale 48 Gbps aan gegevens verwerken die worden ondersteund door de HDMI 2.1-standaard. Dit betekent dat hardcore videogamers tegelijkertijd een Xbox Series X , PS5 en geavanceerde pc-graphics kunnen aansluiten om te genieten van full-fat 4K bij 120Hz, variabele verversingsfrequenties en automatische overschakeling van de lage latentiemodus. Dat, plus dat je nog één HDMI over hebt voor het toevoegen van een 4K Blu-ray-speler of streaming-box.

Wat zijn de kleuraanpassingen in deze OLED-televisies?

Voor iedereen die door de jaren heen bekend is met LG's OLED-tv's, is de impact van de extra helderheid die het koellichaam ontgrendelt meteen duidelijk: we ontdekten dat de extra helderheid kleuren meer volume en punch geeft, ongeacht of je het hebt over een zeer levendige , rijke toon, of een subtiele, milde toon.

Het eindresultaat is een OLED-tv die zo oppermachtig is dat hij net onze nummer één plek mist – alleen omdat de prijs hem een beetje buiten bereik van de gemiddelde tv-kijker maakt. Cinefielen moeten echter zeker investeren.

Hoe hebben we getest op de beste OLED-tv's?

De beste OLED-tv's worden door onze schrijvers en redacteuren gekozen op basis van een paar hoofdcriteria: hun algehele beeldprestaties, inclusief contrast, kleurverzadiging en bewegingsafhandeling, evenals hun functieset, ontwerp en smart-tv-platform. We zijn op zoek naar tv's die goed gebouwd zijn en over de technologie beschikken om de komende jaren mee te gaan.

is duidelijk dat er een mate van subjectiviteit in het beoordelingsproces zit, maar we streven ernaar om eerlijkheid tussen merken te behouden door hetzelfde type inhoud op elk scherm te testen (HD/SDR, 4K/HDR, games, films en muziek) en rapportage hoe we de ervaring hebben ervaren .

Wat kost een OLED-tv?

Dit varieert enorm, afhankelijk van welke technologieën worden gebruikt met een OLED-paneel, zoals de resolutie, processor, bouwkwaliteit, ingebouwde luidsprekers en meer. Maar het volstaat te zeggen dat instapmodellen rond de € 1.000 zijn (en soms zelfs net daaronder).

Wat is de levensduur van een OLED-tv?

Volgens LG Display, de makers van de OLED-panelen. Gaat een OLED-tv rond de 100.000 uur mee. Voor de meeste mensen is dat ongeveer 10 jaar tv-kijken en veel langer dan de levensduur van 40.000 tot 60.000 uur van de meeste led-lcd-tv's. Dat gezegd hebbende, OLED-tv's kunnen iets inbranden. Dit gebeurt als u te lang hetzelfde beeld op de televisie laat staan. Dit gebeurt niet na een paar uur maar als u echt uren of dagenlang hetzelfde beeld vertoont.

OLED-TV in termijnen betalen zonder rente en zonder BKR-registratie

Als u een OLED-TV wilt kopen en deze in termijnen wilt betalen zonder rente of BKR-registratie. Dan kunt u het beste uw OLED-TV bij ons in 3 of 4 termijnen betalen. Bij deze betaalmogelijkheden wordt geen rente gerekend en ook geen BKR-registratie gedaan. Dat is zonder zorgen uw OLED-TV in termijnen betalen.

OLED-TV op afbetaling kopen

Aangezien OLED televisies prijzig kunnen zijn. Kunt u bij ons ook uw OLED-TV op afbetaling kopen. U kunt er dan voor kiezen om uw OLED TV in 6 tot 36 termijnen te betalen. Om het u makkelijk te maken, hebben wij op elke productpagina de termijnprijs neergezet. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

OLED-TV achteraf betalen

Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om uw OLED TV achteraf te betalen. U kunt bij ons uw OLED-TV tot wel 30 dagen later betalen meet Klarna. Bij ons heeft u dus 15 dagen meer de tijd, dan bij webwinkels die bijvoorbeeld met Afterpay werken.

Menu