Alle televisies

Bekijk al onze televisies. Voor uw gemak is de lijst gesorteerd, met onze best verkochte tv’s bovenaan.

Uiteraard bieden wij ook een ruim assortiment budget vriendelijke televisies aan.

QLED is een technologie ontwikkelde door Samsung. Deze QLED tv’s hebben een enorm hoge helderheid.

OLED tv’s hebben een erg goede zwart weergave en zijn net als QLED tv’s beschikbaar in 4K & 8K resolutie

Onze grote TV’s van 55 inch en groter zijn de populairste televisies. Vooral de 65″ TV’s zijn erg populair en brengen een grootste en mega toffe TV ervaring ongeacht de film of serie.

Samsung televisie


Samsung is de pionier en voorloper in de televisiewereld. Zo is QLED een exclusieve technologie ontwikkeld door Samsung. Dat Samsung een voorloper op het gebied van televisies is, wordt bevestigd door het feit dat zij nu bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe micro-LED televisies. Deze micro-LED televisies zijn de volgende revolutie in de tv-wereld.

Samsung is met recht één van de bestverkochte tv merken.

Op de afbeelding rechts ziet u de bestverkochte Samsung tv voor grote gezinnen. Klik op de afbeelding om het product te bekijken of klik op de gele knop hieronder om alle wasmachines voor grote gezinnen te bekijken.

De bezorging van uw tv

Televisies tot en met 43inch worden morgen bezorgd als u deze voor 16:00 besteld. Grotere televisies worden door onze bezorgdienst geleverd. Wanneer u een televisie bij ons besteld kunt u ervan uitgaan dat wij deze binnen 3 werkdagen bij u bezorgen. Dit geldt ook voor wanneer u de televisie door ons laat aansluiten. Uitzondering hierop is als u de tv door ons wilt laten ophangen aan een muurbeugel.

U krijgt de dag voor bezorging een SMS met daarin het tijdsblok dat onze bezorgers langskomen. 15 minuten voor aankomst bellen de bezorgers ook om aan te geven dat zij onderweg zijn. Onze bezorgers komen langs van maandag tot en met zaterdag.

Recycling

Wist u dat wij, als u dit aangeeft tijdens het bestellen, ook uw oude televisie kunnen meenemen. Wij voeren deze dan op de juiste manier af. Belangrijk is wel dat u de televisie klaarzet voor ons. Dit kunt u doen door de oude tv los te koppelen en bij voorkeur al in de gang te zetten. Zo kunnen wij deze gemakkelijk inladen.

LG televisie

LG is één van de bekendste televisiefabrikanten. LG is op dit moment bezig met het verbeteren van hun OLED technologie en brengt de volgende generatie genaamd OLED evo op de markt.

Daarnaast is LG ook bezig met QNED tv’s. Grote kans dat u hier nog niet van heeft gehoord. QNED televisies werken met Mini LED-achtergrondverlichting om de helderheid en het contrast te verbeteren ten opzichte van standaard LCD-LED-schermen. Alle QNED tv’s hebben een 8K-tv resolutie.

PI 637831115527093939 zoom 1 op afbetaling

TV achteraf betalen

Wanneer u een televisie nodig heeft omdat uw oude tv kapot is, u een nieuwe tv wilt met betere beeldkwaliteit of een tv zoekt die geschikt is om mee te gamen. Bij ons vindt u de televisie die past bij uw behoefte. Wij leveren een nieuwe tv standaard tot over de drempel. Het beste is dat u niets vooruit hoeft te betalen. Bij ons kunt u namelijk met onze ideale betaalmethode zorgeloos achteraf betalen!

Het achteraf betalen van een televisie heeft een heleboel voordelen. Het belangrijkste voordeel is, dat je gelijk kunt genieten van uw televisie en zo geen grote uitgave niet gelijk hoeft te betalen. Een ander voordeel is dat u de tv kunt betalen in termijnen, hierdoor wordt een goede televisie betaalbaarder en legt dit minder druk op uw portemonnee.

Tot slot kan het betalen van uw televisie op afbetaling bij Somas Home zonder BKR-registratie. Al deze factoren maken betalen op afbetaling een geweldige betaalmethode voor iedereen die opzoek is en een nieuwe tv wilt kopen.

TV in termijnen betalen zonder rente

Zit je op dit moment even krap bij kas of wil je liever het hele bedrag verspreiden over een langere periode? Dan kun je ervoor kiezen om te betalen in termijnen tegen 0% rente. Naast gespreid betalen zonder rente is het ook fijn om te weten dat wij geen BKR-registratie doen. Bij ons kunt u, uw televisie in drie, vier of meer termijnen te betalen. Je eerste betaling dien je binnen 30 dagen te voldoen. 

Het eerste termijnbedrag betaalt u vervolgens vertrouwd via iDEAL met internetbankieren. Gemakkelijk besteld, snel in huis!

TV in termijnen betalen zonder BKR

Zoals in het stuk hierboven wordt uitgelegd. Op het moment dat u kiest om uw tv betalen in termijnen zonder rente is het ook fijn om te weten dat als u kiest om te betalen in 3 of 4 termijnen. Wij geen BKR-registratie doen. Zo kunt u bestellen bij ons zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een BKR registratie.

Het eerste termijnbedrag betaalt u vervolgens vertrouwd via iDEAL met internetbankieren. Gemakkelijk besteld, snel in huis!

Hoeveel kost een TV aan stroom

De gemiddelde televisie in 2022 verbruikt ongeveer 100 tot 200 watt per uur. In september 2022 kost 1 kilowattuur oftewel 1 kWh stroom gemiddeld € 0,83.

1 kilowattuur is 1.000 watt. Dat betekent dus dat TV kijken gemiddeld € 0,08 – € 0,16 per uur kost. Dit is berekend op basis van de gemiddelde stroomkosten in september 2022. Uw kosten kunnen hiervan afwijken liggend aan uw energieleverancier en uw energiecontract.


Bekijk onze televisies

Als je op zoek bent naar een nieuwe tv, bekijk dan zeker onze selectie van televisies! Wij bieden gratis bezorging aan op alle bestellingen binnen Nederland. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe tv ook plaatsen & aansluiten, ook op een tv beugel. Ga voor de tv die past bij uw huis.
Bekijk nu onze assortiment televisies!

Tips & Advies

Menu