Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition PS4/PS5

45,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 137,00

Uitverkocht

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC263672 Categorie:

Vaak samen gekocht

Thrustmaster introduceert met trots haar replica op schaal 8:10 van het stuur van de Ferrari 488 GTB met officiële licentie van Ferrari en de PlayStation 4, voor absoluut realisme in elke PlayStation 4 racegame die een stuur ondersteunt. Dit nieuwe Thrustmaster stuur is ook compatibel met de PC (Windows 7/8/10) en wordt geleverd met een grote pedaal set met 2 pedalen.

Compatibel met PS5 games (Compatibiliteit met PS5 games is getest en goedgekeurd door Thrustmaster. Ten tijde van publicatie is de PS5 compatibiliteit van de hele reeks nog niet getest of goedgekeurd door Sony Interactive Entertainment LLC. )

Met officiële co licentie

De T80 Ferrari 488 GTB Edition is een 28 cm grote replica op schaal 8:10 van het stuur van de Ferrari 488 GTB met officiële licentie van Ferrari en PlayStation 4. Het stuur heeft officiële knoppen voor de PlayStation 4 (‘PS’, ‘SHARE’ en ‘OPTIONS’) om gemakkelijk te kunnen navigeren in de PlayStation 4 interface en in de menu’s van PlayStation 4 games. Compatibel met alle PlayStation 4 systemen, PS4 racegames die een stuur ondersteunen en de PC (Windows 7/8/10).

Voet van stuur heeft ingebouwd bungee cord mechanisme dat lineaire weerstand biedt

Het geoptimaliseerde Bungee Cord mechanisme (automatisch terugkeren naar de middenstand en gepatenteerd door Thrustmaster) levert lineaire weerstand ongeacht de draaihoek. Dit garandeert een ergonomische en intuïtieve bediening van het stuur. Automatische terugkeer naar de middenstand en een draaihoek van 240 graden.

Alles wat u nodig hebt om de snelste rondetijden neer te zetten

Het T80 Ferrari 488 GTB Edition racestuur combineert uitgebreide functionaliteit met hoog comfort. De grote diameter (28 cm) en de rubberen coating van het stuur bieden een uitstekende grip. En dat is zeer aangenaam tijdens lange racesessies. Het racestuur is ook uitgerust met 11 actieknoppen, een D-pad, en twee op het stuur gemonteerde grote sequentiële schakelflippers van metaal. Er wordt ook een grote pedaalset meegeleverd met instelbare hoek en brede voetensteun voor zeer gedoseerd en comfortabel gas geven en remmen.

Grote afstelbare pedaalset

Grote afstelbare pedaalset met brede voetensteun. Rempedaal met progressieve weerstand. Afzonderlijk verstelbare pedalen. Het sturen gaat onder alle omstandigheden soepel dankzij de realistische lineaire weerstand van het racestuur waarvoor de exclusieve Bungee Cord technologie van Thrustmaster en het automatisch terugkeren naar de middenstand verantwoordelijk zijn.

Kenmerken:

 • Ingebouwde ‘PS’, ‘SHARE’ en ‘OPTIONS’ knoppen voor eenvoudige navigatie in het PS4 systeem en in game menu’s.
 • Ergonomisch ontworpen stuur dat perfect geschikt is voor alle soorten racegames op het PlayStation 4 systeem (GT, F1, rallycross, rally, Arcade, etc.).
 • Realistische lineaire weerstand op het stuur met automatische terugkeer naar de nulstand (exclusief Thrustmaster Bungee Cord
 • Op het stuur gemonteerde flippers voor sequentieel schakelen: twee Up en Down digitale schakelflippers voor snel op en terugschakelen.
 • Grote pedaalset met instelbare hoek en brede voetensteun voor zeer gedoseerd en comfortabel gas geven en remmen.
 • Centraal klemsysteem met brede kaken voor optimale stabiliteit.
 • Compatibel met PS5 games

Extra informatie

EAN

3362934110314

Kleur van het product

Zwart

Merk

Thrustmaster

Product Type

T80 FERRARI 488 GTB EDITION PS4

Gaming platform

PlayStation 4

Verbindingstechnologie

Bedraad

Trilfunctie

Nee

Plaatsing

Bureau, Tafel, Eigen standaard

Voeding

USB

Programmeerbare knoppen

Ja

Force Feedback

Nee

Diameter stuurwiel

28 cm

Inclusief voetpedalen

Ja

Type bevestiging

Klem

Type versnelling

Flippers op het stuur

Menu