Dit zijn de meest populaire producten om in termijnen te betalen

Nieuwsgierig naar wat anderen in termijnen betalen? 

Begrijpelijk en daarom hebben wij hieronder een aantal overzichten neergezet. In deze overzichten vindt u de meest populaire producten die in termijnen worden betaald bij ons. Natuurlijk bieden wij naast gespreid betalen ook achteraf betalen aan. Daarom hebben wij in deze overzichten niet alleen de best verkochte producten die in termijnen worden betaald maar ook de producten die het vaakst achteraf worden betaald.

Elk overzicht is een top 10 van de producten die in die categorie het meest in termijnen of achteraf worden betaald.

Bespaar tijd en moeite en laat je inspireren door de vele consumenten die u voorgingen.
Bekijk per categorie de best verkochte producten.

Dit zijn de 10 meest populaire producten om in termijnen of achteraf te betalen.

 •  29,95
 •  346,00

  €115,33

  in 3 keer

  €11,09

  in 36 keer
 •  181,00

  €60,33

  in 3 keer
 •  352,00

  €117,33

  in 3 keer

  €11,29

  in 36 keer
 •  57,00

  €19,00

  in 3 keer
 •  39,95

  €13,32

  in 3 keer
 •  245,00

  €81,67

  in 3 keer
 •  579,00

  €193,00

  in 3 keer

  €18,56

  in 36 keer
 •  410,00

  €136,67

  in 3 keer

  €13,14

  in 36 keer
 •  50,95

  €16,98

  in 3 keer

Wanneer jij je afvraagt welke bedrijven doen aan achteraf betalen of bij welke webshop kan je achteraf betalen. Dan zijn wij het enige juiste antwoord. Naast dat wij betaalmethodes in eigen beheer hebben. Werken wij ook samen met verschillende andere bedrijven. Hierbij kan je denken aan Klarna, Payin3, SprayPay. Het aantal betalingsmogelijkheden wordt verschilt per product. Ons systeem houdt hier automatisch rekening mee, zodat u tijdens het afrekenen zoveel mogelijk de meest passende betaalmethodes ziet. Naast een samenwerking met de eerder genoemde partijen testen wij ook een samenwerking met Tinka via het systeem van Creditclick.

Ons aanbod van betalingsmogelijkheden kan verschillen per product, totale winkelmandprijs en land. Zo zijn de mogelijkheden die wij in België aanbieden anders dan in Nederland.

Wist u dat ca. 40% van alle Nederlanders een bestelling niet gelijk afrekenen met iDEAL.

De top 10 meest populaire meubels om gespreid of achteraf te betalen.

 •  169,00

  €56,33

  in 3 keer
 •  139,00

  €46,33

  in 3 keer
 •  299,00

  €99,67

  in 3 keer

  €9,59

  in 36 keer
 •  255,95

  €85,32

  in 3 keer

  €8,21

  in 36 keer
 •  272,95

  €90,98

  in 3 keer

  €8,75

  in 36 keer
 •  199,00

  €66,33

  in 3 keer

Achteraf betalen

Pas betalen als je je bestelling hebt ontvangen? Dat kan handig en veilig zijn. Een webwinkel moet ten minste één betaaloptie aanbieden waarbij je minstens de helft achteraf kunt betalen. 

Veel bedrijven, zoals Bol.Com, Wehkamp en Zalando bieden deze mogelijkheid om ‘op rekening’ te betalen. Bij deze winkels betaal je via de winkel zelf achteraf. Bij sommige webwinkels kun je voor een partij kiezen die de betaling regelt. De bekendste zijn AfterPay en Klarna. Wij bij SomasHome werken met Klarna.

AfterPay

Bij sommige winkels kun je met AfterPay achteraf betalen. Na ontvangst van je bestelling ontvang je per mail een betaaloverzicht. Je betaalt via overschrijving of via de iDEAL-knop in de digitale factuur. Je hebt in principe 2 weken de tijd om het openstaande bedrag te voldoen.

Als je een bestelling (deels) retourneert, kun je dit doorgeven via de app van Afterpay. Afterpay wacht dan tot je retour is verwerkt.  

AfterPay bemoeit zich verder niet met het leveringsproces. De webshop is hier verantwoordelijk voor.

Sommige webshops brengen ook kosten in rekening voor betalen via AfterPay. Dit is toegestaan, maar deze mogen nooit hoger zijn dan de werkelijke kosten die de webwinkel maakt. Eindeloos bestellen kan niet. Bij de eerste aankoop word je geregistreerd en er geldt een maximaal bestelbedrag.

Klarna

Met Klarna kun je aankopen achteraf betalen. Na verzending van je bestelling moet je binnen 14 dagen betalen. Je ontvangt de Klarna-factuur tegelijk met je bestelling. Je kunt betalen via een bankoverschrijving of met iDEAL als je inlogt op ‘Mijn Klarna’. Je kunt de eerste betaaltermijn van 14 dagen verschuiven naar 30 dagen na verzending.

Retourneer je een bestelling (deels)? Dan kun je dit doorgeven via de website of de app van Klarna. Meld dit ook bij de website waar je hebt besteld. Je betaling wordt dan gepauzeerd.

Je kunt niet eindeloos bestellen via Klarna. Klarna kan een aankoop afkeuren en kijkt naar verschillende factoren zoals adresgegevens en betaalgeschiedenis.

Klarna biedt de mogelijkheid om in delen te betalen. Ze noemen dit ‘Financiering’. Dit betekent wel dat Klarna jouw financiële gegevens deelt met het BKR (Bureau Krediet Registratie). Dit kan je toekomstige kredietwaardigheid beïnvloeden.

Let op! We kwamen bij een praktijkproefje achter dat Klarna onvoldoende bescherming biedt tegen identiteitsfraude. We konden heel eenvoudig bestellen en betalen via Klarna met de gegevens van iemand anders.

Pas nadat we in een tv-uitzending van Kassa onze bevindingen deelden, zegt Klarna toe maatregelen te treffen. Heb je een Klarna-account, houd dan toch je mail, spam-box en Klarna app goed in de gaten.

Is jouw Klarna account misbruikt? Meld dit dan gelijk bij Klarna en ons! Doe ook gelijk aangifte bij de politie.

Wij als webshop bemoeien ons wel met de vordering, als u als klant niet kunt betalen of moeite heeft om te betalen. Laat ons dit weten, wij pakken dit op met de betaalmethode waar de vordering ligt. Heeft een betaalt via een betaalmethode waar wij indirect of direct beheerder van zijn, dan staan wij altijd open voor een betalingsregeling met aftrek van een groot gedeelte van de incassokosten.

Menu