Wacom tekentablet Intuos S (Zwart)

30,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 91,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC309968 Categorie:

Wacom Intuos S biedt veel mogelijkheden voor kunstenaars, docenten en studenten die digitaal tekenen willen uitproberen. Verbind de Wacom Intuos S met een USB-kabel aan je laptop of monitor en ga aan de slag in bijvoorbeeld een videobewerkingsprogramma. Met de ergonomisch gevormde pen die je kunt gebruiken in tekenmodus of muismodus kun je efficiënt aan de slag!

Laat je creativiteit de vrije loop

Vergeet een conventionele muis en kies voor deze bedrade tekentablet! De tablet werkt door middel van een gepatenteerde elektromagnetische resonantiemethode. De tablet is slechts 8,8 mm dik, waardoor je hand er gemakkelijk op kan rusten. De Intuos S heeft een actief tabletgebied van 7 inch waardoor je een groot invoergebied hebt voor tekenen of muisbewegingen. Met een gewicht van slechts 230 gram neem je hem overal mee naartoe!

Ergonomisch ontworpen pen

De ergonomisch gevormde Wacom 4K pen heeft controle en precisie dankzij de 4.096 drukgevoeligheidsniveaus van de pen. Gebruik de pen in de tekenmodus of in de muismodus. Als je de bovenkant van de pen losschroeft komen er drie extra penpunten tevoorschijn. De pen werkt niet op batterijen, hierdoor voelt hij licht aan en hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de pen. Leg na gebruik je pen in de verzonken knoppen, dit dient als pennenbakje. Wanneer je de Intuos S mee onderweg wilt nemen kun je de pen kwijt in het Wacom label.  

Kies je eigen instellingen

Aan de hand van Wacom Desktopcenter kan je de manier waarop de tablet werkt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld met één knop de gum in fotoshop activeren of clips verwijderen in een videobewerkingsprogramma.

Ga direct aan de slag

Deze tekentablet is geschikt om te gebruiken met MacOS, Windows, Android en met de nieuwste versie Chrome OS. Bij aanschaf kun je na registratie bij Wacom een volledig softwarepakket downloaden voor een beperkte tijd zodat je gelijk aan de slag kunt. Ook kun je gebruik maken van conventionele software, zoals Microsoft Office of je internet browser.

Extra informatie

EAN

4949268621342

Gewicht

230 g

Kleur van het product

Zwart

Merk

Wacom

Product Type

CTL-4100K-S

Diepte

8.8 mm

Menu