Een wasmachine op afbetaling kopen zonder BKR


Je nieuwe wasmachine kopen
op afbetaling is een geweldige manier om hem snel geleverd te krijgen zonder je zorgen hoeft te maken over de betaling. Je kunt bij ons een wasmachine gespreid op afbetaling betalen in 3,4,12,24 termijnen. Dat allemaal zonder rente!

Bemachtig nu je gloednieuwe wasmachine en betaal zorgeloos achteraf of gespreid! Bekijk nu onze ruime keuze aan wasmachines.

Wij bieden ook budget vriendelijke wasmachines, voor uw huishouden. Dit zijn goedkope wasmachine met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De populairste modellen zijn de wasmachines van Indesit.

Bekijk al onze wasmachines. Voor uw gemak is de lijst gesorteerd, met onze best verkochte wasmachines bovenaan.

Een energiezuinige wasmachine heeft energieklasse A of B. Hiermee kunt u tot wel €200,- op energie besparen per jaar.

Een was-droogcombinatie is een wasmachine en droger in één. Handig voor als u weinig ruimte heeft.

Heeft u wel alleen smalle ruimte beschikbaar voor uw wasmachine. Kies dan een bovenlader. 

Hoe koop je een wasmachine op afbetaling?

Wanneer je van plan bent een wasmachine te kopen, kun je deze achteraf betalen via onze website. Je kunt uit enkele betaalmethodes kiezen. Je kunt er voor kiezen om je nieuwe wasmachine achteraf te betalen met Klarna of Spraypay.

De wasmachine kun je binnen 30 dagen in een keer achteraf betalen of in maximaal 36 termijnen zonder rente!

Als je jouw wasmachine eerder wilt afbetalen, kan dat natuurlijk ook. Je moet er dan alleen wel voor zorgen dat het totale bedrag binnen 30 dagen wordt betaald.

Wasmachines voor een groot gezin

Bestaat uw gezin uit 5 of meer personen of heeft u gewoon een heleboel was. Dan kunt u het beste kiezen voor een 9 of 10kg wasmachine. Deze wasmachines zijn vanwege de grotere trommel geschikt voor grote gezinnen zoals dat van u.

Op de afbeelding links ziet u de meest gekozen wasmachine voor grote gezinnen. Klik op de afbeelding om het product te bekijken of klik op de gele knop hieronder om alle wasmachines voor grote gezinnen te bekijken. Heeft u de juiste wasmachine voor uw gezin gevonden. Kies dan tijdens het afrekenen de bij u passende betaalmethode om uw wasmachine op afbetaling te kopen.

De bezorging van je wasmachine

Wanneer je een wasmachine bij ons op afbetaling besteld kun je ervan uitgaan dat we deze binnen 72 uur bezorgen. Dit geldt ook voor wanneer je de wasmachine door ons laat aansluiten. Uitzondering hierop is het aansluiten op een trekschakelaar.

Je krijgt de dag voor bezorging een SMS met daarin het tijdsblok dat onze bezorgers langskomen. 15 minuten voor aankomst bellen de bezorgers ook om aan te geven dat ze onderweg zijn. Onze bezorgers komen langs van maandag tot en met zaterdag.

Wij leveren een nieuwe wasmachine standaard tot over de drempel. Het beste is dat je niets vooruit hoeft te betalen. Bij ons kun je namelijk met onze ideale betaalmethodes zorgeloos achteraf betalen!

Recycling

Wist je dat wij, als je dit aangeeft tijdens het bestellen, ook jouw oude wasmachine kunnen meenemen. Wij recyclen deze dan op de juiste manier. Belangrijk is wel dat je de wasmachine klaarzet voor ons. Dit kun je doen door de oude wasmachine los te koppelen en uit het washok te schuiven. Zo hebben wij voldoende ruimte om deze weer mee te nemen.

PI 637898517235818940 op afbetaling

Wasmachine achteraf betalen

Achteraf betalen van je wasmachine is een geweldige manier om een wasmachine snel geleverd te krijgen zonder dat je rente hoeft te betalen.

Wanneer je een wasmachine nodig hebt omdat je oude apparaat kapot is, je bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding meer was heeft of omdat je energiekosten wilt besparen. Bij ons kun je de wasmachine die past bij jouw behoefte vinden en natuurlijk kan je dan ook je wasmachine achteraf betalen met Klarna.

Het achteraf betalen van een wasmachine heeft veel voordelen. Een voordeel is dat je gelijk kunt genieten van je wasmachine en zo geen grote uitgave in een keer hoeft te doen. Een ander voordeel is dat u de kosten van de wasmachine kunt spreiden in termijnen, hierdoor wordt het apparaat betaalbaarder en legt dit minder druk op uw financiën van deze maand.

Tot slot kan het betalen van je wasmachine op afbetaling bij Somas Home zonder BKR-registratie. Al deze factoren maken betalen op afbetaling een geweldige betaalmethode voor iedereen die een nieuwe wasmachine wilt kopen.

Wasmachine in termijnen betalen zonder rente

Zit je op dit moment even krap bij kas of wil je liever het aankoopbedrag verdelen in kleinere bedragen? Dan kun je ervoor kiezen om te betalen in termijnen tegen 0% rente. Naast gespreid betalen zonder rente is het ook fijn om te weten dat wij geen BKR-registratie doen. Wij bieden de mogelijkheid om de wasmachine in drie, vier of meer termijnen te betalen. Je eerste betaling dien je binnen 30 dagen te voldoen. 

Het betalen van je wasmachine in termijnen is ideale manier om de kosten over de tijd te spreiden. Als je ervoor kiest om je wasmachine in termijnen te betalen, kun je ervoor kiezen om op afbetaling gespreid te betalen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het zelf doen van de betalingen of het niet vergeten om elke maand te betalen. Verder kunt u kiezen om uw wasmachine op afbetaling te kopen en te betalen in 3 termijnen zonder BKR of rente of om uw wasmachine op afbetaling te kopen en te betalen in maximaal 48 termijnen met een BKR-registratie en rente. De rente is voor uw gemak al meegerekend in de maandbedragen die u op elke productpagina ziet staan. Zo weet u vooraf precies wat u betaalt als u uw wasmachine op afbetaling koopt. Handig om te weten, wij veranderen de rente achteraf nooit. Het bedrag dat u ziet staan is ook wat u elk termijn betaald.

De eerste termijnbedrag gaat vervolgens vertrouwd via iDEAL met internetbankieren. Zo kunt je gelijk aan de slag met de was! Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Hoeveel kost een wasmachine aan stroom

De gemiddelde wasmachine in 2022 verbruikt ongeveer 450 (energielabel A) tot 700 (energielabel D) watt per uur.
In september 2022 kost 1 kilowattuur oftewel 1 kWh stroom gemiddeld € 0,83.
1 kilowattuur is 1.000 watt.
De gemiddelde stroomkosten per wasbeurt zijn dus € 0,37 – € 0,60.

Dit is berekend op basis van de gemiddelde stroomkosten in september 2022. Uw daadwerkelijke kosten kunnen hiervan afwijken liggend aan uw energieleverancier en uw energiecontract.

Lees hier meer over wat een wasmachine aan stroom en water kost per energielabel voor wasmachines.

Een goedkope wasmachine op afbetaling kopen

Niemand weet wanneer zijn wasmachine kapot gaat en een nieuwe wasmachine kan een prijzig zijn. Daarom hebben wij voor u een aantal een assortiment gecreeerd van goedkope wasmachines. Dit zijn wasmachines van €450 of minder, al onze wasmachines komen met minimaal 2 jaar garantie.
 
Klik hier om ons assortiment goedkope wasmachines te bekijken en vindt de wasmachine die bij uw budget past.


Bekijk onze wasmachines

Als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, bekijk dan zeker onze selectie van wasmachines! Wij bieden gratis bezorging aan op alle bestellingen binnen Nederland. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe wasmachine ook plaatsen & aansluiten, ook op een trekschakelaar. Ga voor de wasmachine die past bij uw huishouden. Bekijk nu onze assortiment wasmachines!

Menu