Waterpik monddouche WP-563 Cordless Advanced (Blauw)

40,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 120,00

Slechts 2 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC254179 Categorie:

Vaak samen gekocht

Poetsen alleen is niet genoeg! De unieke combinatie van waterdruk en pulsaties zorgt ervoor dat de Waterpik Waterflosser diep tussen de tanden en onder de tandvleesrand reinigt. Op deze manier worden schadelijke bacteriën en vuil verwijderd van plekken waar een tandenborstel en flosdraad niet bij kunnen.

 

De Cordless Advanced Waterflosser is de beste en meest innovatieve draadloze waterflosser van Waterpik ooit. Het is perfect voor mensen die onderweg zijn of diegenen die willen waterflossen, maar geen ruimte hebben voor een full-sized unit. Het is ook waterdicht en kan in de douche gebruikt worden.

 

Geavanceerde functies zijn de nieuwe en snelle magnetische inductie lader, het extra stille ontwerp, het elektronisch drukregelsysteem met 3 instellingen, de 360 graden tiprotatie en een makkelijk te vullen reservoir met 45 seconden watercapaciteit.

 

De Cordless Advanced bevat ook 4 waterflosser tips, een reisplug en reisetui Van de Waterpik Waterflossers is klinisch bewezen dat ze effectiever zijn dan traditioneel flosdraad. De flossers zijn perfect voor iedereen met een beugel of implantaten, en personen met kronen, bruggen en/of facings.

 

Extra informatie

EAN

0073950233712

Merk

Waterpik

Product Type

CORDLESS AD WP-563 BLUE

Soort

Monddouche

Oplaadbaar

Ja

Accu/batterij gebruiksduur

13 uur

AC invoer voltage

230 V

Oplaadtijd

4 uur

Gebruikstijd

10 min

Reisetui

Ja

Aantal poetsstanden

3

Druksensor

Ja

Quadpacer

Nee

Menu