Wellcare elektrische deken WE-167UBHD ECO (1-persoons)

20,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 60,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC328997 Categorie:

 

De Wellcare WE-167UBHD ECO is een eenpersoons elektrische onderdeken met afmetingen van 80 x 150 cm. Met de turbo opwarming ben je zo verwarmd en lig je er extra warm bij op het zachte eco-fleece.

4D DWF-technologie

De 4D DWF-technologie zorgt voor een uitstekende ademende werking die 50 procent beter is dan die van gewone flexibele verwarming producten in de markt. Wellcare erkent het belang van de luchtstroom en verzorgt concepten om de warmte gelijkmatig, grondig en snel te verspreiden door de 4D DWF ronde openingen.

De warmte wordt uit het verwarmingselement gegenereerd, opgebouwd en verzameld rond enkele honderden uniek ontworpen ronde openingen. Dan komt er een zachte warmte stroom in twee richtingen door de openingen op gang en wordt de warmte naar alle uiteinden van het product verdeeld om jouw lichaam rondom aangenaam te verwarmen. Met deze uniek ontworpen openingen kan je eenvoudig een exclusief bedklimaat voor jezelf creëren.

Warme voeten

Met 4 temperatuurzones ben je verwarmd van top tot teen. In tegenstelling tot gewone flexibele verwarming producten, kan Wellcare’s verwarmingsserie warmte overbrengen met behulp van een ononderbroken dynamische warmtestroom.

Wasbaar

Deze elektrische deken is voorzien van APS (Actief Beschermingssyteem) voor oververhittingsbeveiliging. Ook bevat hij een automatische uitschakeling na 120 minuten. Wel zo veilig en energiezuinig.

Hij is te ontkoppelen van het snoer en vervolgens wasbaar tot 30°C in de wasmachine. 

Extra informatie

EAN

4712977120211

Merk

Wellcare

Product Type

WE-167UBHD ECO 1-P NW

Aantal personen

1

Aantal temperatuurstanden

4

Afneembare kabel

Ja

Automatische uitschakeling

Ja

Breedte

80 cm

Diepte

150 cm

Kleur van het product

Wit

Materiaal

Fleece

Snelle hitte

Ja

Soort

Elektrische onderdeken

Timer

Ja

Vermogen

60 W

Wasbaar

Ja

Menu