Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Keramisch fornuis betalen in 3 termijnen

Keramisch fornuis kopen op afbetaling

De aanschaf van een keramisch fornuis kan een aanslag zijn op uw portemonnee en bankrekening. Zeker wanneer u kiest voor een A merk keramisch fornuis van goede kwaliteit. Wij zijn de gespreid betalen webshop van Nederland. Bij ons kunt u uw keramisch fornuis op afbetaling kopen en deze afbetalen in 2 tot 48 termijnen. Zo kunt u bij ons uw keramisch fornuis kopen op afbetaling door in 3 termijnen te betalen. U kunt er ook voor kiezen om uw fornuis in 6, 12, 18, 24 of 36 termijnen te betalen.

Hoe werkt het op afbetaling kopen van een keramisch fornuis. Tijdens het afrekenen wordt er door ons of een financiële partner snel een gegevenscontrole gedaan, indien nodig worden er extra gegevens opgevraagd. Het aankoopbedrag wordt vervolgens gespreid over bijvoorbeeld 3 termijnen, waarbij de 1e termijn gelijk betaald wordt. Jouw keramisch fornuis wordt dan verzonden en, afhankelijk van de gekozen bezorgdatum, heeft u deze al de volgende dag in huis. De 2e termijn betaal je na 30 dagen en de laatste pas na 60 dagen. Zo kun je in de tussentijd volop gebruik maken van uw nieuwe keramische fornuis en betaal je deze achteraf zonder problemen. Betaalt u via automatische incasso? Dan wordt het eerste termijn 30 dagen na het plaatsen van de bestelling van uw rekening afgeschreven. Klik hier om al onze fornuizen te bekijken.

De voordelen van een keramisch fornuis betalen in termijnen

Het aankoopbedrag wordt tijdens het afrekenen gespreid over 3 tot 48 termijnen. Zo kan je ook een grote aankoop zoals die van een keramisch fornuis gemakkelijk in delen opknippen en betaalbaar maken. Het scheelt dat je niet gelijk een groot bedrag van kwijt bent. Wanneer u uw keramisch fornuis in 2, 3 of 4 termijnen besteld dan betaalt u geen rente en wordt er ook geen BKR-registratie gedaan. Zo heb je dus alle voordelen van gespreid betalen zonder de nadelen. Ongeacht het formaat van uw portemonnee hebben wij een passende betaalmethode om de aankoop van uw keramisch fornuis betaalbaar te maken. Wilt u ook nog onze gasfornuizen of inductie fornuizen bekijken? Klik dan hier voor onze assortiment gasfornuizen of hier voor ons assortiment inductiefornuizen?

Menu