Een prachtig Apple MacBook kopen op afbetaling


Je nieuwe Apple MacBook kopen
op afbetaling kopen is een geweldige manier om de kosten over een langere periode te verspreiden, maar het product wel snel geleverd te krijgen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat je alles in 1 keer moet betalen. Je kunt bij ons een Apple MacBook gespreid op afbetaling betalen in 3 of 4 termijnen zonder rente en zonder BKR-registratie. Je kunt er ook voor kiezen om jouw MacBook in 6, 12, 18, 24 of 36 termijnen te betalen. 

Bemachtig nu je gloednieuwe MacBook en kies ervoor om gemakkelijk jouw Apple MacBook in termijnen betalen of achteraf! Bekijk nu ons selectie aan MacBooks.

Ga voor de meest verkochte Apple MacBook Air of kies voor de beste prestaties en ga voor de MacBook Pro. Bij ons vind je de ook de nieuwste M2 chip MacBooks. MacBook staat bekend om zijn veiligheid. De populairste modellen zijn de MacBooks van Apple.

Bekijk al onze MacBook Air. Voor uw gemak is de lijst gesorteerd, met onze best verkochte MacBooksbovenaan.

De krachtige MacBook Pro. Deze laptop is licht en daarom gemakkelijk voor mensen die veel onderweg zijn..

Apple’s M processors verraste iedereen in 2020 toen ze uitkwamen. De M1 chip van toen en de M2 chip van nu, zijn de volgende stap in de evolutie en revolutie van Apple.

De bestverkochte MacBook accessoires

 •  39,95

  €13,32

  in 3 keer
 •  39,95

  €13,32

  in 3 keer
 •  39,99

  €13,33

  in 3 keer
 •  29,95
 •  68,00

  €22,67

  in 3 keer
 •  24,00
 •  53,00

  €17,67

  in 3 keer
 •  34,99
 •  159,00

  €53,00

  in 3 keer
 •  29,94

Het verschil tussen MacBook Air en MacBook Pro

MacBook Air vs. MacBook Pro wat zijn de verschillen. Deze hebben wij hieronder voor u voor u uiteengezet.

De Pro is over het geheel gezien beter dan de Air. Bijvoorbeeld de MacBook Pro batterij gaat langer mee dan die van de Air. De MacBook Air gaat ongeveer 15 uur mee bij standaard gebruik en de MacBook Pro 16 tot 18 uur.

Ook qua audio en prestaties is de MacBook Pro en al helemaal de MacBook Pro met M2 chip beter. 

De MacBook Air is de beste MacBook voor de meeste mensen en levert geweldige prestaties met de M1 chip en nu zelf met de M2 chip en een lange batterijduur in een redelijk draagbaar ontwerp. De MacBook Air is ook qua prijs vriendelijker.

Als je puur voor kracht gaat of per se het nieuwste model wilt hebben, dan is de MacBook Pro uiteraard de beste keuze.

 

Verschil Apple M1 en M2 chip

De komst van de Apple M2-chipset is belangrijk omdat het de volgende stap in de evolutie markeert van de Apple M1. Iedereen was al onder de indruk van de Apple M1 chip toen deze in 2020 werd gelanceerd, en nu is M2 gearriveerd met nog meer verbeteringen.

Het is niet verrassend dat de M2 betere prestaties levert dan de M1. Apple heeft gezegd dat met de nieuwe M2-chip de Final Cut Pro-prestaties bijna 40% sneller zijn dan op de M1 Air en dat Photoshop tot 20% sneller is. De gebruiksduur van de batterij met 18 uur, 2 uur langer mee dan de M1 bij het kijken van video’s en films.

Naast de langere batterijduur en de algemeen betere prestaties is de MacBook met M2 chip ook handig voor streamers en zakelijke gebruikers. De MacBook Air met M2 chip heeft een 1080p-webcam met een hogere resolutie, drie microfoons en een geluidssysteem met vier luidsprekers.

Hoe werkt het op afbetaling kopen van je MacBook?

Wanneer je van plan bent een MacBook te kopen, kun je deze achteraf betalen via onze website. Dit betekent dat je de MacBook pas hoeft te betalen als je deze hebt ontvangen. Het op afbetaling kopen van je MacBook is fijn als je eerst het product wilt zien en pas later wilt betalen. Kies de Apple MacBook die je wilt en selecteer dan in hoeveel termijnen je de koelkast wilt afbetalen of dat je deze in in het geheel later wilt betalen.

Kies eenvoudig tijdens het afrekenen uit een paar betaalmethoden, waaronder Klarna, payin3 of Spraypay. Zodra je een keuze hebt gemaakt, bevestig dan je bestelling en vervolgens krijg je bevestiging toegestuurd per mail. Dat is het! Als je jouw MacBook eerder wilt afbetalen, kan dat natuurlijk ook. Jouw MacBook kun je binnen 30 dagen in één keer achteraf betalen of in maximaal 48 termijnen betalen zonder rente! Uw Apple MacBook in termijnen betalen, daarvoor ga je naar de beste in gespreid betalen.

Apple MacBook achteraf betalen zonder BKR

Opzoek naar een nieuwe laptop? Of u nou opzoek bent naar een studentenlaptop, zakelijke laptop, eentje om mee te gamen of gewoon een laptop voor thuis. Bij ons vindt u de laptop die aansluit bij uw eisen. Het beste van het kopen van een laptop bij ons is dat u niets vooruit hoeft te betalen. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk en zorgeloos achteraf betalen!

Het achteraf betalen van een laptop heeft een heleboel voordelen. De belangrijkste is, dat u gelijk kunt genieten van uw laptop maar niet gelijk het hele bedrag hoeft te betalen. Zo kunt u vandaag de laptop bestellen die u nodig heeft en betaalt u de rekening later. Een ander heel groot voordeel is dat u de laptop kunt betalen in termijnen, u kunt bij ons kiezen tussen 3, 4, 12, 18, 24 en 36 termijnen. Zo verspreid u het totaalbedrag over een periode die u zelf kiest. Zo legt u minder druk op uw portemonnee.

Wanneer u de laptop op afbetaling koopt en kiest voor 3 of 4 termijnen bij Somas Home, dan is dit zonder BKR-registratie. Al deze voordelen samen maakt het kopen van een laptop op afbetaling bij Somas Home een geweldige ervaring voor iedereen die opzoek is en een nieuwe laptop wilt kopen.

MacBook achteraf betalen met afterpay kan maar je kunt ook jouw MacBook achteraf betalen met Klarna. Bekijk ons assortiment hier en vind de MacBook die jij nodig hebt. Uw Apple MacBook in termijnen betalen zonder BKR, doe je met Klarna of In3 bij SomasHome.

Apple MacBook in termijnen betalen zonder rente, geen BKR-registratie

MacBooks behoren tot de meest veilige laptops op de markt. Ook het ontwerp mag er absoluut zijn, Apple producten zien er luxe en modern uit. Vanwege deze eigenschappen is de MacBook is het begrijpelijk dat u een MacBook wilt hebben. Of dit nu is voor uw studie of voor uw werk.  Wilt u het aankoopbedrag van uw MacBook liever verspreiden over een aantal termijnen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw Apple MacBook in termijnen betalen tegen 0% rente. U kunt uw MacBook dan betalen in 3 of 4 termijnen. Naast dat u zelf het aantal termijnen kunt kiezen is het ook handig om te weten dat wij geen BKR-registratie doen.

Het eerste termijnbedrag betaalt u vervolgens vertrouwd via iDEAL met internetbankieren. Als u voor 16:00 besteld, heeft u uw MacBook morgen al in huis!
Met uitzondering van zondagen. Je Apple MacBook in termijnen betalen zonder BKR, daarvoor kom je bij de beste in gespreid betalen.

Bekijk ons assortiment hier.

Apple MacBook gespreid betalen 

Ga jij naar een nieuwe studie of naar ander werk? Zoek je misschien een gaming MacBook. Alle soorten MacBooks kunt u bij ons gespreid betalen. Het maakt niet uit of dit nou een studentenMacBook is, eentje voor de zaak of om mee te game. Het grootste voordeel van het gespreid betalen van een MacBookis, dat u zelf kunt kiezen in hoeveel termijnen u betaalt. En met een groot aantal verschillende termijnen, kunt u zelf kiezen welk bedrag en aantal termijnen. Het beste bij u passen.


Bekijk onze Apple MacBooks

Als je op zoek bent naar een nieuwe MacBook, bekijk dan ons assortiment hier! Wij bieden gratis bezorging aan op alle bestellingen binnen Nederland. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe MacBook ook alvast voor instellen, zodat u uw MacBook gelijk kunt gebruiken bij ontvangst.
Bekijk ons assortiment en vindt de Apple MacBook die bij u past, of dit nou de MacBook Air of Pro is! Jouw Apple MacBook in termijnen betalen

Menu